Oportunități de voluntariat în Iași: Ziua Voluntar.ro

Unul din lucrurile care îmi plac la Facebook este acela că mă anunță atunci când au loc diferite evenimente. Nu e chiar o opțiune a Facebook-ului care-mi spune personal când are loc un eveniment anume însă prin intermediul acestei rețele văd unde vor să meargă prietenii mei și astfel poate pot împărtăși dorința de participare cu aceștia.

Astfel am aflat și de Ziua Voluntar.ro, un eveniment dedicat în special voluntarilor din Iași. Acesta va avea loc pe data de 5 decembrie, adică vineri, de la ora 10:00 în Atrium Palas. Aici voluntarii vor discuta despre voluntariat dar vor avea ocazia și să aleaga una din numeroasele oportunități de voluntariat. Organizatorii spun că vor fi și premii însă ce poate fi mai plăcut decât să mergi la un eveniment la care participă și alți oameni cu aceeași pasiune ca ta?

Din păcate vinerea este ziua în care am cele mai multe cursuri așa că nu voi putea participa la acest eveniment însă ediția viitoare, dacă va fi, sper să nu o mai ratez.

10563112_734540356622944_525517428466703232_n

Distribuie articolul:

4 comentarii

  1. Evenimentul se tine in fiecare an pe 3 decembrie? Sunt mai nou prin Iasi si chiar as vrea sa ma inscriu ca voluntar undeva. Daca stiam de eveniment, poate mergeam, dar din pacate nici nu am stiut si cred ca nici nu aveam timp. Oricum, acum stiu de acest eveniment si il voi urmari mai atent sa fiu pregatit data viitoare.

    Bine ca ai postat ca altfel nu aflam…si pentru asta trebuie sa-ti multumesc! 😉

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.