După prima seară Rock`N`Iași

Se pare că mi-am cam încălcat promisiunea de a scrie zilnic și am întârziat două zile. Totuși în aceste două zile nu am lenevit în pat ci am făcut destule lucruri, zic eu. Pe scurt, m-am mutat iar apoi am fost la Rock`N`Iași, două zile pline.

După cum bine spuneam, aseară a fost prima seară de Rock`N`Iași Alternativ, seară în care mai multe trupe au concurat pentru a câștiga inregistrarea gratuită a trei piese în GETIC ART STUDIO. Trupele au fost 5 la număr și toate au cântat foarte bine de aceea juriului le-a fost greu să aleagă o trupă. Totuși alegerea a fost făcută iar câștigători au fost cei de la Driftwood.

Am ajuns la Casa de Cultură a Studenților la ora 17.00 și am avut nevoie de vreo 20 de minute să găsesc coordonatorii pentru a-mi primi sarcinele. Odată primite am început să mă ocup de ele însă pe final m-am cam stresat puțin deoarece nu reușeam să găsesc o trupă, culmea chiar cea care avea să câștige. O fi fost ăsta un semn ?

M-am bucurat că au venit botoșănenii de la The Kryptonite Sparks de la care mi-am luat și o brățară de cauciuc că voiam de ceva timp una și m-am bucurat și mai mult atunci când au început să cânte. Mai apoi au fost anunțați câștigătorii după care cei de la SKA-NK au urcat pe scenă iar toți spectatorii au fost în picioare.

Atmosfera a fost frumoasă și chiar dacă am fost acolo pentru a face treabă pot spune că m-am și distrat și asta contează cel mai mult.

Diseară boxele vor răsuna pe muzica celor de la TRAVKA, N.O.R, LES EX, BEAUTY AND THE RAT, LINIA 3, THE CURLS și RAPPA MUFFIN. Spectacolul începe la ora 19.00 așa că vă aștept acolo, la Casa de Cultură a Studenților.

10407926_535449426589104_8603977964942196113_n

Distribuie articolul:

Spune ceva

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.