One True Singer e mișto

Dacă tot am făcut abonament la HBO Max am zis că ar fi util să mă și uit la ceva pe acolo, ca să nu dau banii degeaba. Iar ieri, neavând suficientă inspirație și hotărâre pentru a alege un film anume, am zis să dau play la One True Singer.

Mă încântase vestea de talent show făcut în România, dar difuzat pe o platformă de streaming, fără reclame și fără abureli de genul.

Ei bine, One True Singer se aseamănă cu majoritatea emisiunilor de acest tip, dar are totuși un format mai plăcut. Nu știu ce anume, dar îmi place personalitatea emisiunii.

Sunt 4 jurați (Alina Eremia, Bruja și 2 producători de la HaHaHa și Global Records, parcă) și diferiți prezentatori prin spate, precum Selly, Olivia Adams sau Grasu XXL. Dar apar și alte personalități din muzica românească, precum DOC sau Emaa.

Nu se insistă prea mult pe partea de preselecții ci se trece rapid peste acest stagiu, iar cei 14 aleși ajung într-o casă. Acolo pot produce muzică și totodată sunt diferite probe destul de interesante.

Premiul este de 50.000 de euro și un contract cu Global Records de aceeași valoare.

Apare câte un episod nou în fiecare vineri și sunt mulți tineri talentați pe acolo și cu personalitate, care au voci grozave.

Așa că dacă aveți chef de un talent show interesant, ați putea încerca One True Singer.

Distribuie articolul:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.