Cum te poți înregistra pe HBO Max

Astăzi e marea zi în care HBO Max a fost lansat în România. Iar așa cum am promis deseori, vin și cu articolul în care prezint procedura de înregistrare a contului pe platforma HBO Max. Drept urmare, dacă vrei să îți faci cont pe HBO Max și nu știi cum, acest articol îți va fi de ajutor.

Cum îți faci abonament pe HBO Max

Înainte de toate, trebuie să accesezi acest link. De asemenea, aplicația pentru Android o găsești deja în Google Play. Iar pe prima pagină vei găsi un buton pe care scrie mare și clar: înregistrează-te.

Îl poți apăsa cu toată încrederea, mai ales că acum costă doar 3,30€ pe lună, ofertă valabilă doar luna aceasta. Apoi prețul va fi de 4,99€. Există și un abonament anual, de 39,90€.

cum te inregistrezi pe hbo max

Apoi va trebui să completezi un formular destul de simplu. Aici trebuie să completezi date precum numele de familie, prenumele, adresa de e-mail și parola.

cum faci abonament la hbo max

Pasul doi implică alegerea unei metode de plată. Poți plăți abonamentul HBO Max fie cu cardul, fie prin PayPal. Eu am ales să plătesc cu PayPal.

pret abonament hbo max

Am plătit, iar apoi trebuie să confirmi adresa de email, primind un mail cu un link de confirmare. Apoi distracția începe.

După autentificare, poți alege profilul pe care vrei să îl folosești, la fel ca pe Netflix sau pe alte platforme de acest tip. Văd că îți poți face până la 5 profiluri, ceea ce mi se pare mai mult decât ok.

Am aruncat o privire asupra ofertei de filme și seriale de pe HBO Max și chiar ai ce vedea. Aștept să ajung acasă să văd dacă aplicația e disponibilă și pe TV, că dacă nu… sigur nu voi mai plăti abonamentul.

Sunt curios dacă poate fi împărțit abonamentul și cu alte persoane, la fel ca în cazul Netflix. Dar sigur o să încerc.

Ce se întâmplă dacă ai HBO GO? Trece automat la HBO Max?

Eu nu am avut HBO GO înainte, însă lumea spune că trecerea se face automat. Altfel spus, te poți loga cu același cont pe care îl foloseai pentru a accesa HBO GO. De asemenea, lumea mai spune că HBO Max e gratis și pentru cei care au pachetul HBO de la Digi.

Pentru a beneficia de HBO MAX gratis, de la abonamentul Digi, trebuie să ai un abonament Fiberlink de la 30 lei pe lună sau un pachet TV Digital cu MAXPAK/HBO. Dacă îndeplinești aceste condiții, apeși butonul „activează”, din contul tău de client digiromania.ro, iar apoi vei primi un link. Accesezi link-ul iar astfel se activează contul de HBO Max prin Digi România.

Și cei de la Orange au ceva oferte asemănătoare, zice lumea.

Aștept momentul când vor publica statistici despre numărul românilor care au ales să se înregistreze. Tu ți-ai făcut cont?

Distribuie articolul:

3 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.