Skip to content

Joi e BlogtoșaniMeet

Știu, titlul e puțin ciudat. Totuși am folosit prea mult denumirea Blogmeet Botoșani așa că am ales să combin cele două cuvinte și astfel a rezultat BlogtoșaniMeet, un cuvânt care mi se pare că sună bine și reprezentativ.

Dacă luna trecută am fost în tabăra de la Ipotești luna aceasta a rămas să ne întâlnim într-un local deschis recent, Gourmand Social Caffe. Acesta va avea loc săptămâna aceasta, Joi 28.08.2014, de la ora 16.00.

Mă bucur că s-a ales o oră la care îmi permit și eu să ajung, deoarece la 18 sunt nevoit să plec înapoi acasă datorită mijloacelor de transport care nu sunt chiar atât de dese precum mi-aș fi dorit.

Sper ca, după cum s-a întâmplat și până acum, la acest blogmeet să vină din nou persoane noi și să continuăm să ne dezvoltăm ca o comunitate frumoasă ce suntem.

Astfel, indiferent că ai blog sau dorești să îți deschizi unul, cel puțin 10 bloggeri din Botoșani vor aștepta să te cunoască joi și să îți ofere un sfat sau o mână de ajutor.

blogtosanimeet copy

9 Comments

 1. Tu n-ai auzit de „autostop”, ocazie, „ia-mă nene”? 😀

  • Spre localitatea mea, nu poti face asta.

   • un picuț aiurea, ce să zic.

  • Cand vei reusi sa il vezi, iti vei dori sa participi la cat mai multe.

   • Am fost invitat la 2. Nu erau blogmeet-uri, dar erau ceva de genu’. Ghici la cate m-am dus? La 0. Mai bine ies cu baietii decat sa ma contrazic cu unii si sa vad „pupat in cur pentru promovare” peste tot. Intelegi tu!

    • Ei bine la noi nu e așa. Noi iesim vreo 15-20 de persoane de toate varstele si vorbim, despre blogging, despre Botosani si multe altele.. pe scurt: ne „simtem” bine.

     • Asa da. Bravo voua!

 2. […] curând am anunțat că în Botoșani va avea loc un BlogtoșaniMeet (eu sunt vinovat pentru acest nume) iar printre cititori s-a aflat și Lospa care spune că nu îi […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.