Norocul ți-l mai faci și cu mâna ta

Recunosc că zilele trecute când am văzut „pișcoturile” primite de unii și alții cu diferite articole cu Liverpool de la Carlsberg mi-a fost oleacă ciudă. Nu de alta, dar sunt fan. Prin urmare, fiind în Carrefour pentru sesiunea clasică de cumpărături cu de-ale gurii, am adăugat și o singură bere în coș, special pentru concurs.

Am ajuns acasă, am fotografiat bonul și m-am înscris pe site. Asta se întâmpla sâmbătă seară. Dimineață mă trezesc cu SMS, care mă anunța că am câștigat ceva premiu.

Dau pe link și văd tricoul. Bucurie mai mare într-o dimineață de luni, când afară ninge în loc să fie primăvară, nu există.

Am completat toate datele necesare pentru livrare iar de acum aștept tricoul cu nerăbdare. Cică ar fi tricou oficial de joc. Cel mai probabil îl voi purta nu numai la meciurile lui Liverpool ci și la cele ale lui Dinamo, asortând și eșarfa. E tot roșu`, așa că merge până se vor aduna iar bani la pușculiță.

Premiile diferă în funcție de magazinul de unde cumperi berea. Prin urmare, am mai luat o bere și din Profi, ca să mai bag o fisă, poate îmi surâde norocul și pentru kitul de fan, care include eșarfa.

Sigur, forțez puțin norocul, dar ce am de pierdut?

Distribuie articolul:

7 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.