Acasă Despre oameni Voi în ce credeți?

Voi în ce credeți?

Autor

Data

CATEGORIE

Chiar dacă mi se spune uneori că scrisul meu e rece și sunt cam prea insensibil pe blog, sunt în continuare om și chiar îmi place uneori să abordez câte un subiect din ăsta care vine din adâncul sufletului meu dar și care mă face să meditez mult în timp ce îl scriu. Cred de asemenea că există foarte multe articole aici pe blog în care am pus câte ceva din mine, chiar dacă poate în unele articole acel ceva e atât de subtil încât nu este observat.

Probabil că acest blog nu ar fi existat dacă nu ar fi fost persoanele care m-au susținut. Au existat multe persoane, chiar dacă multe dintre ele au plecat, care m-au apreciat pentru ceea ce am făcut aici și de fiecare dată am zis că trebuie să continui. Asta pentru că blogul e ceva în care cred. E acel ceva pe care îl folosești ca răspuns la întrebări precum ție ce îți place să faci? Ce te relaxează?

Cred de asemenea că fiecare avem acel ceva în care credem și care ne ajută să mergem mai departe. În cazul meu există mai multe cevauri și probabil că sunt un norocos pentru acest lucru. Am o activitate care îmi place și care îmi aduce oameni aproape, iar asta e ceva fenomenal și am foarte multe vise. Sunt un visător chiar dacă de cele mai multe ori voi nega asta și voi fi atât de pesimist încât voi spune că nu am niciun vis. Sunt complicat, însă sunt un visător.

Sunt atât de visător încât visez că într-o zi voi fi un mic plagiator și voi scrie pe blogul acesta despre cum e să fii părinte, despre cum e să-ți faci doamna sufletului fericită și despre multe alte lucruri siropoase care te fac să te consideri cel mai norocos om de pe pământ pentru că ai șansa să scrii despre asta. Poate că va exista o categorie pe blog cândva în care voi scrie despre diferite locuri unde poți merge în vacanță cu familia sau poate că voi scrie despre cum am reușit să decorez camera copilului care urmează să apară pe lume și să devină lumea noastră.

Important este să nu uităm să credem în ceva. După cum bine probabil că v-ați dat seama, la mine acel ceva este familia. La fel de bine acel ceva poate fi un hobby, o persoană la care ținem mai mult decât am putea să credem că putem, poate o afacere sau orice altceva care ne face să ne trezim dimineața cu un obiectiv bine pus la punct și cu o dorință mai mare de la o zi la alta.

Pe voi ce vă face să vă treziți dimineața cu un chef de viață de vă beți cafeaua cântând?

familie (2)

7 COMENTARII

 1. Îmi era dor de un articol ca acesta. Ca de fiecare dată, are efect asupra mea.
  Legat de intrebarea ta, răspund clar și răspicat: dacă zâmbesc din orice, vina îi aparține iubirii.

 2. nu cred in oameni, nu cred in clisee, nu cred in perfectiune, nu cred ca lucrurile se intampla ca asa ne este scris. nu cred in arsenie boca.

  cred in mine, cred in stiinta, cred in idei. cred in sentimente.

 3. Eu cred in miscarea de rotatie a Pamantului.
  Si in PGP (Pretty Good Privacy).
  Nu am incredere in trecerile pentru pietoni si facebuk, sint total nesigure.

 4. Idealul este în sine o realitate în devenire. Acest citat defineşte cel mai bine starea care ar trebui să o am dimineaţa stimulându-mi oarecum optimismul. Eu nu cred că neapărat mediul (familiar)sau mai ales factorii externi înfluenţează acţiunile mele,deşi din punct de vedere sentimental si psihologic îşi lasă accentul.

 5. Dacă tu ești visător, pentru mine trebuie inventat alt termen. Unii mă numesc naivă, imatură, nerealistă etc…
  Cred în iubire, cred că fiecare om are o parte bună (și nu, nu sunt canibală :)) ), cred în noroc, în karma (odată eram sceptică, dar după câteva șuturi în fund mi-am reconsiderat părerea), în a doua șansă… Dar ceea ce mă face să mă trezesc cu zâmbetul pe buze rămâne totuși iubirea, indiferent de natura ei 🙂

 6. Eu ma trezesc dimineata fericit doar atunci cand stiu ca in ziua anterioara am facut o fapta buna, am influentat viata cuiva in bine, mi-am facut amintiri si mai ales, nu regret nimic din ceea ce am facut.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Adrian Bolocan

Pasionat de internet, blogging și oameni. Am opinii pe care nu le pot ține doar pentru mine. Așa că le împărtășesc aici pe blog.

Articole Recente

Cum se alege un boiler electric – sfaturi practice

In foarte multe gospodării găsim un boiler electric folosit în general pentru încălzirea apei acolo unde nu există o rețea de gaze...

Toată baza-n generația nouă… ăhă

Raportul PISA pentru 2018 ne arată că analfabetismul funcțional e în creștere în România. Practic, 44% dintre elevii români sunt analfabeți funcțional....

Top atracții turistice în Marmaris

Marmaris este un oraș superb din Turcia, situat într-un cadru natural superb constituit de Marea Egee, Marea Mediterană dar și de pădurile și munții...

Sezon nou din Vikings și serial nou pe History

Numai vești bune de la History! Mâine apare sezonul 6, din Vikings, de la 21:00 și, din câte am înțeles, vor fi...

O soluție mereu la îndemână: ovb.ro

Imi place cand in momentele de cumpana, in care toata familia asteapta cu sufletul la gura o suma de bani, cineva din...

Comentarii Recente