Am spart pușculița cu bani pentru Dinamo

Vorba vine „pușculiță”, că de fapt îi țineam sub mousepad. S-au adunat 80 RON, bani din 7 victorii + 1 urcare în clasament. Așa că aseară am aruncat o privire pe site-ul oficial shop.dinamo1948.ro să văd ce produse mai sunt pe acolo.

Așa am descoperit că nu prea stau bine pe stocuri. De altfel, din câte știu au ceva probleme și din acest punct de vedere. Livrarea se face în 10 zile, cică, dar nu prea găsești mărimi.

Doar tricoul roșu de prezentare avea mărimea L, cât port acum. Mi-aș fi dorit însă tricoul oficial de joc, cel roșu, dar acolo nu sunt deloc mărimi. Și nu știu dacă vor fi prea curând, din cauza neînțelegerilor.

De altfel, problema cu shopul e veche și sper că o vor rezolva cât mai curând, că e păcat ca un club cu o asemenea bază de fani să nu profite de tot ce înseamnă marketing. În prezent există o mulțime de alte magazine de unde poți cumpăra diferite articole cu Dinamo, numai că nu funcționează legal.

Ba chiar de curând s-a deschis și un magazin fizic, magazin în spatele căruia se află Badea, cel care a făcut mai mult rău decât bine clubului însă are dreptul de a-și trage foloase după marca Dinamo. Se întorc ele toate!

S-au adunat toți marii dinamoviști la deschiderea acelui magazin. Ce nu face omul pentru o pâine? Culmea e că am înțeles că produsele sunt de foarte proastă calitate. Fiind însă mai ușor de cumpărat, sunt sigur că mulți dinamoviști le vor alege. De altfel, am văzut anumite tricouri mișto la ei.

În fine, știind de toate aceste probleme, m-am gândit ca la meciul din aprilie de la Botoșani să nu îmi lipsească fularul cu Dinamo. Prin urmare, am zis că sunt mici șansele să apară stocuri la tricourile oficiale roșii prea curând, așa că am furat startul și am comandat o eșarfă și un fanion. Cam așa arată:

Eșarfa va fi purtată la meciuri, atât cât voi mai avea ocazia să particip în Botoșani și – poate – la Iași, dacă vor reuși să rămână și ei în Liga 1. Desigur că și meciurile de la TV vor fi urmărite la fel.

Fanionul va ajunge, cel mai probabil, în foișor. Sper să îi găsesc un loc cât mai protejat, să nu devină negru prea curând. 50 RON a fost eșarfa și 45 fanionul. Transportul se face prin FAN Courier – cine știe când!? – și a fost 12 lei. 107 a fost toată distracția, așa că am pus de la mine încă 27 de lei. Sper să vină mai multe victorii curând, astfel încât să acopăr „paguba” iar mai apoi să încep să strâng iar bani pentru tricou.

Desigur că site-ul nu e prea bine pus la punct. Nu există descrieri ale produselor de mai sus, nu știu materiale sau dimensiuni. Nu s-a creat un cont nou la comandă, deși se spune că da. De exemplu, dacă vreau să fac acum un cont, zice că am deja. Dacă dau recuperare parolă, nu merge. Nu am primit nici mail de confirmare a comenzii. Probleme grămadă = bani pierduți.

În același timp, Carlsberg are ceva campanie cu eșarfă de la Liverpool, parcă. Poate voi cumpăra și eu niște beri, să mă înscriu. Nu de alta, dar sunt fan atât Liverpool cât și Carlsberg. Desigur că nu se compară nivelul de marketing, dar ar putea fi un model de urmat.

Începe azi prima etapă din Play Out cu un meci disputat între U Cluj și Botoșani. Sper să se salveze oaspeții, deși nu există prea multe motive pentru a fi optimist. Cine ziceți că retrogradează anul acesta? Dar titlul unde ajunge?

Distribuie articolul:

Un comentariu

  1. It’s not often that we come across content that really resonates with us, but this one is a standout. From the writing to the visuals, everything is simply wonderful.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.