Skip to content

Ne vom putea asigura bicicletele

Poate că Arielu ar avea mai multe de spus în legătură cu această știre însă sunt un pasionat al ciclismului, chiar dacă nu îl practic chiar foarte des. Articolul îl scriu după ce am citit știrea de pe Yahoo în care spunea că a fost lansată asigurarea pentru biciclete.

Eu cred că este o asigurare binevenită deoarece știm cu toții cum se fură bicicletele în România. Nu știu nimic de costuri și taxe însă din câte am înțeles din articolul respectiv, asigurarea ți-ar oferi exact prețul bicicletei plus al accesoriilor de pe ea.

Poate că eu nu îmi voi face asigurare bicicletei mele de 600 de lei însă poate membrii Tribul își vor face, mai ales că recent li s-a furat o bicicletă.

Totuși sper ca pe viitor să îmi cumpăr și eu o bicicletă cu care să pot parcurge ușor câteva sute de kilometri, o cursieră poate sau măcar o bicicletă care să aibă mai puțin de 20 de kg.

Voi ce credeți despre noul tip de asigurări ? Vă veți asigura bicicleta?asigurare bicicleta

Sursă imagine: Flickr.com

4 Comments

  1. Până nu va fi obligatorie, nu voi face o astfel de asigurare. Mai sigur e un lanţ cu lacăt sau o încuietoare d’aia la 20 de lei. Nu ştiu ce să spun despre alea cu cifru. Dintr-un loc cu multă lume, nu ţi-o fură nimeni dacă e încuiată.

  2. Vicentiu Radulescu Vicentiu Radulescu

    Nu cred ca va ajunge obligatorie,deci nu cred ca o sa-mi fac prea curand asigurare la bicicleta.

    • Daca ai una care nu este prea scumpa, e in regula. Insa daca ai dat vreo 50 de milioane pe ea, ar trebui sa iti faci. 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.