Acasă Diverse Lipsă de energie - ce e de făcut?

Lipsă de energie – ce e de făcut?

Autor

Data

CATEGORIE

O bună bucată de timp am tot afirmat că trezitul de dimineață e cea mai proastă invenție evăr. Apoi am tot zis că nu e pentru mine, așa că am fugit de alarmă cât am putut.

După ce m-am angajat, primul lucru pe care l-am făcut a fost să îmi pun alarma zilnică. Mă pot trezi și fără alarmă dar, pentru liniștea mea sufletească, las telefonul să sune dimineața.

Cu toate acestea, de ceva timp mă tot trezesc obosit. Inițial am zis că nu-s obișnuit cu programul. Dar a tot trecut timpul și teoretic organismul meu are un program bătut în cuie. Cu toate acestea, chiar dacă dorm 8 ore, tot greu mă trezesc.

Așa că am ajuns să mă întreb dacă scenele alea din filme în care oamenii se trezesc energici și fericiți sunt chiar pe bune.

Desigur că toată lipsa mea de energie mi-a ridicat semne de întrebare. Am început să fac mai multă mișcare și am luat niște vitamine care mă obligă să mă trezesc mai de dimineață.

Așa arată vitaminele pe care le-am cumpărat și am dat aproximativ 80 de lei. Să pic din picioare, nu altceva!

Trebuie să le iau înainte de micul dejun sau înainte de prânz. Ei bine, eu luam direct cina până acum. Așa că azi a fost prima zi când, după muuuult timp, am mâncat ceva de dimineață.

De regulă nu eram obișnuit să mănânc dimineața și iubeam prea mult somnul încât să renunt la 40 de minute pentru a-mi pregăti ceva pentru micul dejun.

Momentan sunt la partea de cercetare și caut idei pentru un mic dejun simplu, ușor de gătit, sănătos dar consistent totodată. Sper să și găsesc. Iar recomandările sunt mereu bine-venite.

De asemenea și sfaturile pentru somn/energie ar fi și ele de mare ajutor. Deci.. curaj! 😀

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Adrian Bolocan

Pasionat de internet, blogging și oameni. Am opinii pe care nu le pot ține doar pentru mine. Așa că le împărtășesc aici pe blog.

Articole Recente

Toată baza-n generația nouă… ăhă

Raportul PISA pentru 2018 ne arată că analfabetismul funcțional e în creștere în România. Practic, 44% dintre elevii români sunt analfabeți funcțional....

Top atracții turistice în Marmaris

Marmaris este un oraș superb din Turcia, situat într-un cadru natural superb constituit de Marea Egee, Marea Mediterană dar și de pădurile și munții...

Sezon nou din Vikings și serial nou pe History

Numai vești bune de la History! Mâine apare sezonul 6, din Vikings, de la 21:00 și, din câte am înțeles, vor fi...

O soluție mereu la îndemână: ovb.ro

Imi place cand in momentele de cumpana, in care toata familia asteapta cu sufletul la gura o suma de bani, cineva din...

Sportul ar trebui să reprezinte o prioritate

Cu toate că poate părea ciudat să scriu eu aceste rânduri, dau un spoiler și spun că ceea ce voi scrie înn...

Comentarii Recente