Skip to content

Ne place Facebook pentru că ne putem lăuda

Deja nu cred că mai este o noutate. Ne place să ne lăudăm și o facem mai ușor pe Facebook pentru că acolo sunt mai mulți prieteni.

Mi-am dat seama ieri că degeaba am absolvit liceul dacă nu am pus o poză cu mine la festivitatea de absolvire. Ah, ce-aș da acum timpul înapoi cu un an doar să-mi fac un selfie și să pun o poză nouă de profil.

Nu fac pe haterul. E treaba lor ce postează pe Facebook. De fapt, recunosc că și eu mă laud atunci când primesc niște cărți pe care le fotografiez și urc imediat poza pe Facebook. M-am lăudat chiar și atunci când am pus o poză cu toate cărțile pe care le am, vreo 75 la număr.

Ne lăudăm când ieșim într-un local mișto, dându-ne check in sau făcând un selfie, ne lăudăm când ne luăm mașină, sau bicicletă în cazul celor ca mine, și facem o poză pe care o urcăm pe Facebook, ne lăudăm când ne luăm un telefon nou făcând poză cutiei originale șamd.

Sunt curios acum câți dintre voi recunoașteți că vă mai lăudați din când în când pe Facebook. Cine ridică mâna?

sa ne laudam

 

3 Comments

 1. Am preluat si eu asta cu pozatul cartilor.
  Poza la noua bicla nu am pus din pacate.
  Pana la poza de absolvire mai am mult de asteptat.
  Cu check-in-uri nu prea ma laud ca nu umblu foarte mult.
  Selfie-uri nu-mi fac ca nu-mi place sa apar in poze.
  Ce sa mai…sunt un model. :))

  • ionela ionela

   mi-a amortit mana de cand o tin ridicata(da, si eu ma laud! ce supriza, nu??? :)))) )…..cu precizarea ca eu am stopat „rasfoirea” facebook.ului de ceva timp deoarece mi se pare o sincera pierdere de timp! dar ma pot lauda ca am ceva mai mult de 200 de carti in biblioteca si, spre rusinea mea, nu am citit nici macar jumatate! e in firea noastra sa ne laudam….devine deranjant cand o facem la fiecare cinci minute! spor in toate iti doresc!

   • Hehe, felicitări!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.