Acasă Blogging Ne place Facebook pentru că ne putem lăuda

Ne place Facebook pentru că ne putem lăuda

Autor

Data

CATEGORIE

Deja nu cred că mai este o noutate. Ne place să ne lăudăm și o facem mai ușor pe Facebook pentru că acolo sunt mai mulți prieteni.

Mi-am dat seama ieri că degeaba am absolvit liceul dacă nu am pus o poză cu mine la festivitatea de absolvire. Ah, ce-aș da acum timpul înapoi cu un an doar să-mi fac un selfie și să pun o poză nouă de profil.

Nu fac pe haterul. E treaba lor ce postează pe Facebook. De fapt, recunosc că și eu mă laud atunci când primesc niște cărți pe care le fotografiez și urc imediat poza pe Facebook. M-am lăudat chiar și atunci când am pus o poză cu toate cărțile pe care le am, vreo 75 la număr.

Ne lăudăm când ieșim într-un local mișto, dându-ne check in sau făcând un selfie, ne lăudăm când ne luăm mașină, sau bicicletă în cazul celor ca mine, și facem o poză pe care o urcăm pe Facebook, ne lăudăm când ne luăm un telefon nou făcând poză cutiei originale șamd.

Sunt curios acum câți dintre voi recunoașteți că vă mai lăudați din când în când pe Facebook. Cine ridică mâna?

sa ne laudam

 

3 COMENTARII

 1. Am preluat si eu asta cu pozatul cartilor.
  Poza la noua bicla nu am pus din pacate.
  Pana la poza de absolvire mai am mult de asteptat.
  Cu check-in-uri nu prea ma laud ca nu umblu foarte mult.
  Selfie-uri nu-mi fac ca nu-mi place sa apar in poze.
  Ce sa mai…sunt un model. :))

  • mi-a amortit mana de cand o tin ridicata(da, si eu ma laud! ce supriza, nu??? :)))) )…..cu precizarea ca eu am stopat “rasfoirea” facebook.ului de ceva timp deoarece mi se pare o sincera pierdere de timp! dar ma pot lauda ca am ceva mai mult de 200 de carti in biblioteca si, spre rusinea mea, nu am citit nici macar jumatate! e in firea noastra sa ne laudam….devine deranjant cand o facem la fiecare cinci minute! spor in toate iti doresc!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Adrian Bolocan

Pasionat de internet, blogging și oameni. Am opinii pe care nu le pot ține doar pentru mine. Așa că le împărtășesc aici pe blog.

Articole Recente

Cum se alege un boiler electric – sfaturi practice

In foarte multe gospodării găsim un boiler electric folosit în general pentru încălzirea apei acolo unde nu există o rețea de gaze...

Toată baza-n generația nouă… ăhă

Raportul PISA pentru 2018 ne arată că analfabetismul funcțional e în creștere în România. Practic, 44% dintre elevii români sunt analfabeți funcțional....

Top atracții turistice în Marmaris

Marmaris este un oraș superb din Turcia, situat într-un cadru natural superb constituit de Marea Egee, Marea Mediterană dar și de pădurile și munții...

Sezon nou din Vikings și serial nou pe History

Numai vești bune de la History! Mâine apare sezonul 6, din Vikings, de la 21:00 și, din câte am înțeles, vor fi...

O soluție mereu la îndemână: ovb.ro

Imi place cand in momentele de cumpana, in care toata familia asteapta cu sufletul la gura o suma de bani, cineva din...

Comentarii Recente