Skip to content

Mi-am descoperit o nouă pasiune

E foarte fain să îți descoperi pasiunile. Până acum credeam că nu prea știu ce îmi place și că nu am foarte multe pasiuni însă în ultimii doi ani am descoperit câteva. Am început cu descoperitul plăcerii pentru scris, pe blog desigur, apoi mi-am dat seama cât de tare e să citești și cu timpul am văzut că îmi place mult să merg cu bicicleta. Toate acestea au reușit să mă facă să uit faptul că nu prea am voce să cânt și nici mâini talentate la desen. De curând însă mi-am mai descoperit o pasiune: grădinăritul.

Anul acesta sau cel târziu anul următor urmează să mă mut undeva unde voi avea o curte mai mare și astfel în primăvara aceasta am început să pregătesc grădina, mai exact am început să plantez flori. Mi-am pus ghiocei, lalele și mai urmează să pun niște semințe pe care le-am luat din Carrefour. De asemenea mai trebuie să fac cumva rost și de câțiva trandafiri, adică mai mulți că am deja 3 la ghiveci.

Astfel dacă îmi puteți recomanda ceva site-uri, bloguri, cărți sau sfaturi despre acest domeniu, le voi primi cu drag.

gradinarit

5 Comments

  1. Eu stau deja la țară și îți pot spune că e foarte, foarte relaxant să faci una-alta prin grădină. Să nu mai zic de satisfacția pe care o ai atunci când vezi cum iau naștere diverse fructe/legume din propria grădină și de sănătatea de care ai parte mâncând hrană 100% naturală!

  2. Eu stau la tara si imi place foarte mult, doar ca nu in perioada asta, atat am de munca in gradina si curte, uneori parca mi-as dori sa nu mai stau la casa. Inca stau la parinti, dar daca ma gandesc bine, tot o casa mi-as cumpara, cu o curte mare, multe flori si copaci fructiferi 🙂

    • Te inteleg perfect Andra.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.