Acasă Diverse Doua probleme cu care ma confrunt vara

Doua probleme cu care ma confrunt vara

Autor

Data

CATEGORIE

Vara e un anotimp fain, mai ales pentru că e vacanță, soare iar berea și grătarele sunt mai bune ca niciodată. Totuși nu sunt prea încântat de acest sezon deoarece nu mă simt prea comod, ba dimpotrivă. Cu toate că mă bucur de vacanță și de bere rece, nu pot fi prea activ atunci când vine vorba de scris articole.

Nu am aer condiționat așa că la mine căldura e o mare problemă. În timpul amiezii, mă plimb cu laptopul prin toate camerele precum și pe afară însă nu găsesc un loc în care să mă simt eu bine. Nu știu dacă pățesc doar eu așa, însă atunci când e prea cald nu am chef să fac nimic.. nici măcar să stau. Mă simt foarte plictisit și adormit, motiv pentru care nu îmi prea place vara.

Un alt lucru care mă oftică vara este acela că am o viață foarte haotică. Serile stau pe afară până la 2-3 iar uneori ajung acasă și pe la 7 dimineața astfel încât nu mă mai pot trezi devreme ca să încep ziua în forță. Astfel mă trezesc mai mereu pe la 9.30 – 10.00 și consider că pierd elanul cu care aș putea începe o zi.

Mă bucur însă că nu sunt un adept al somnului de la amiază, cu toate că orele de somn le pot număra pe degetele de la o singură mână. Cred că dacă aș mai dormi și la amiază nu aș mai fi în stare să fac nimic, nici să citesc, nici să scriu pe blog.. nimic.

Am nevoie de câteva metode să scap de această monotonie a verii – și de un aer condiționat sau un ventilator – dar și de metode pentru a reuși să mă auto-stimulez.

Sursă imagine: crazedmom.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Adrian Bolocan

Pasionat de internet, blogging și oameni. Am opinii pe care nu le pot ține doar pentru mine. Așa că le împărtășesc aici pe blog.

Articole Recente

Cum se alege un boiler electric – sfaturi practice

In foarte multe gospodării găsim un boiler electric folosit în general pentru încălzirea apei acolo unde nu există o rețea de gaze...

Toată baza-n generația nouă… ăhă

Raportul PISA pentru 2018 ne arată că analfabetismul funcțional e în creștere în România. Practic, 44% dintre elevii români sunt analfabeți funcțional....

Top atracții turistice în Marmaris

Marmaris este un oraș superb din Turcia, situat într-un cadru natural superb constituit de Marea Egee, Marea Mediterană dar și de pădurile și munții...

Sezon nou din Vikings și serial nou pe History

Numai vești bune de la History! Mâine apare sezonul 6, din Vikings, de la 21:00 și, din câte am înțeles, vor fi...

O soluție mereu la îndemână: ovb.ro

Imi place cand in momentele de cumpana, in care toata familia asteapta cu sufletul la gura o suma de bani, cineva din...

Comentarii Recente