Doua probleme cu care ma confrunt vara

Vara e un anotimp fain, mai ales pentru că e vacanță, soare iar berea și grătarele sunt mai bune ca niciodată. Totuși nu sunt prea încântat de acest sezon deoarece nu mă simt prea comod, ba dimpotrivă. Cu toate că mă bucur de vacanță și de bere rece, nu pot fi prea activ atunci când vine vorba de scris articole.

Nu am aer condiționat așa că la mine căldura e o mare problemă. În timpul amiezii, mă plimb cu laptopul prin toate camerele precum și pe afară însă nu găsesc un loc în care să mă simt eu bine. Nu știu dacă pățesc doar eu așa, însă atunci când e prea cald nu am chef să fac nimic.. nici măcar să stau. Mă simt foarte plictisit și adormit, motiv pentru care nu îmi prea place vara.

Un alt lucru care mă oftică vara este acela că am o viață foarte haotică. Serile stau pe afară până la 2-3 iar uneori ajung acasă și pe la 7 dimineața astfel încât nu mă mai pot trezi devreme ca să încep ziua în forță. Astfel mă trezesc mai mereu pe la 9.30 – 10.00 și consider că pierd elanul cu care aș putea începe o zi.

Mă bucur însă că nu sunt un adept al somnului de la amiază, cu toate că orele de somn le pot număra pe degetele de la o singură mână. Cred că dacă aș mai dormi și la amiază nu aș mai fi în stare să fac nimic, nici să citesc, nici să scriu pe blog.. nimic.

Am nevoie de câteva metode să scap de această monotonie a verii – și de un aer condiționat sau un ventilator – dar și de metode pentru a reuși să mă auto-stimulez.

Sursă imagine: crazedmom.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.