Dinamo începe să joace fotbal

Dacă nu sunteți la curent cu situația fotbalului din Liga 1, trebuie să vă anunț că tocmai am mai pus 20 RON la pușculița pentru tricoul cu Dinamo. Asta după victoriile împotriva campioanei Farul Constanța, din deplasare, și cea mai recentă împotriva Oțelului Galați.

Prima victorie ar fi fost în zadar, dacă nu era legată de încă una. Păcat că nu e baftă de o echipă mai accesibilă etapa viitoare, că altfel erau șanse bune să lege 3 victorii, situație în care existau motive foarte bune pentru a spera că nu ne întoarcem la meciurile de la amiază.

Totuși, dacă ne amintim meciul din tur, putem spera iar la un punct. A fost 1 – 1 atunci, cred că un egal ar fi bun și săptămâna aceasta.

De altfel, CFR Cluj nu mai e echipa care câștiga 5 titluri consecutiv. De altfel, nu degeaba a pierdut cu Botoșani la început de an. Este vulnerabilă, e drept, dar cu toate acestea nu îmi fac foarte multe speranțe. Va fi cel mai greu meci, e cert.

Prin urmare, probabil că voi pune 10 RON deoparte și în cazul unui egal, iar la victorie voi plusa la 20 RON. Din 2017 nu a mai bătut-o Dinamo pe CFR Cluj, ultimul an în care Dinamo a mai mișcat ceva în Liga 1. Țin minte că a avut chiar șanse la titlu.

Jucătorii aduși iarna aceasta își fac simțită prezența pe teren. Nu sunt degeaba CV-urile, se pare. Sper că și atacantul va fi ce trebuie, că încă e nevoie de el.

Sunt 5 puncte până la echipele de baraj și cel puțin două meciuri mai accesibile în viitorul apropiat: UTA și Poli Iași. De altfel, echipele de sus au majoritatea meciuri dificile, așa că s-ar putea apropia serios de locurile mai puțin riscante.

A început și Champions League, așa că va fi suficient fotbal frumos primăvara aceasta. :d

Urmăriți sportul? Echipe preferate aveți?

Distribuie articolul:

2 comentarii

  1. Pacat de toate meciurile in care am jucat, am avut multe ocazii, dar ca un facut am pierdut. Cel mai adesea dintr-o jumatate de ocazie a adversarului, un gol in ultimele minute etc. Cumva, pare ca ceva bun s-a intamplat la echipa: pregatirea, mentalul, implicarea, dedicarea tuturor, norocul schimbat cumva. Nu mai avem nevoie de 10 ocazii ca sa dam un gol, inscriem cumva si din situatii nu foarte clare: vezi Gnahore! Cred ca 9 din 10 o dadeau in plopi! Ma bucura evolutia echipei si mai ales rezultatele din ultima vreme! Ca si tine nu-mi pun mari sperante in meciul cu CFR, dar orice punct adus e super! Sie totusi posibil! Cat despre o victorie … WoW!

    • Ne-a mâncat ghinionul în multe meciuri, e drept, oricât de absurd ar suna asta. Prin urmare, poate că a sosit timpul ca roata să se întoarcă, iar norocul să țină și cu noi. Totuși, aș prefera victorii clare, nu mincinoase, cu noroc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.