Skip to content

Există oare Karma?

Nu știu cum se face, însă de multe ori mi s-a întâmplat câte ceva încât am rămas pe gânduri: există oare Karma?

Despre Karma puteți citi mai multe aici, pentru că scopul articolului nu e să vă vorbesc despre ce înseamnă acest concept, ci să vă povestesc o scurtă întâmplare de acuma câteva zile care m-a pus pe gânduri în mod serios asupra acestui concept.

De regulă îmi place să fiu atent cu oamenii frumoși din viața mea, iar acuma ceva timp i-am zis unei persoane că vreau să îi ofer o carte și i-o voi oferi pentru că o admir și pentru că îmi place că la rândul ei promovează cititul. Peste câteva zile a și apărut ocazia perfectă de a-i oferi cartea, doar că mai aveam nevoie de 5 lei să o pot comanda pe numele ei și să fac plata cu cardul.

Așa că am apelat la Alex Ciocan să-mi împrumute leii lipsă, astfel încât să pot duce până la capăt gestul pe care mi l-am pus în gând. Uimirea a fost nu că mi-a oferit cei 5 lei, pentru că știam că e genul de om la care pot apela, ci pentru că mi-a trimis mult mai mult doar ca să îmi cumpăr și mie câteva cărți, în semn de apreciere asupra faptului că sunt printre puținii oameni – cu toate că eu cunosc o mulțime – care mai și citesc.

Astfel, pentru că am oferit o carte unei persoane dragi mie, am reușit să îmi comand și eu altele 4, care au ajuns azi și pe care abia aștept să le citesc.

Voi ce ziceți, există Karma?

exista karma

4 Comments

  1. Dai ma si lui un dofollow ca tot ti-a dat 5 lei 😀

    • O idee bună, de obicei las linkurile așa cum sunt.

  2. Foarte fain articolul…sunt sigur ca exista karma, indiferent daca faci tampenii sau lucruri bune, toate se intorc, iar de cele mai multe ori, inzecit.

    • Mersi. Cam așa cred și eu. 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.