Am o invitație pentru tine la Imposibilități by Cristi Gog

Pe Cristian Gog îl știe deja toată lumea după ce a câștigat Românii au talent ediția 2012. Cei care au urmărit acea emisiune știu prea bine faptul că Gog este un om care știe să facă spectacol.

Ei bine am bucuria de a vă anunța că acesta va veni în Iași pe 24 noiembrie pentru a organiza un spectacol intitulat Imposibilități by Cristian Gog. Evenimentul face parte dintr-un turneu organizat aproape în toată România astfel încât curioșii să aibă ocazia să fie și ei uimiți de talentul lui Gog.

Spectacolul Imposibilități va avea loc la Casa de Cultură a Studenților din Iași, mai exact în sala Gaudeamus (loc în care a fost organizat și Rock`N`Iași) pe 24.11.2014 de la ora 19.00. Spectacolul va dura două ore în care Cristian Gog își va uimi spectatorii cu numere de mentalism precum citirea gândurilor, telepatie, hipnoză și multe altele pe care vă invit să le vedeți la CCS.

Și dacă tot v-am invitat la acest spectacol, mă bucur și mai mult să vă anunț că am la dispoziție o invitație pentru unul dintre cititorii acestui blog. Tot ce trebuie să faceți este să lăsați un comentariu până vineri, 21 noiembrie, în care să spuneți de ce doriți să mergeți la Imposibilități. Pe 21 noiembrie voi alege câștigătorul cu ajutorul random.org astfel încât să nu se supere nimeni.

De asemenea dacă nu vreți să riscați și vă doriți să mergeți la spectacolul lui Gog fără a aștepta să vedeți dacă ați câștigat concursul organizat de mine, trebuie să vă spun că vă puteți achiziționa bilete de pe Biletmaster precum și de la Casa de Cultură a Studenților. Acestea vor avea un preț cuprins între 30 și 40 de lei.

Așadar, vă aștept comentariile și ne vedem pe 24 noiembrie la Imposibilități by Cristian Gog.

UPDATE: Lupta a fost strânsă chiar dacă au fost doar doi participanți. Câștigătorul este Ștefan. Ne vedem luni la CCS.

RANDOM.ORG - True Random Number Service

GOG Visual Iasi

Distribuie articolul:

8 comentarii

  1. Nu cred ca pretul e atat de mic, pretul e influentat in mare parte de marketing si desigur Cristian Gog. Recent au fost in oras un circ, am vazut multe, am ramas cu gura cascata, dar totodata speriat… totul pentru 15 lei, da, 15 lei.

    • La eventul de pe Facebook si-a anuntat prezenta un numar mare de persoane deci nu cred ca pretul e o asa mare problema.

  2. Sincer, inca de cand l-am vazut la Romanii au talent am ramas impresionat de trucurile lui. Din acest motiv, mi-as dori foarte mult sa particip la acest eveniment, sigur imi va place sa vad unele trucuri live.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.