De la cititori primite. Împreună pentru Mădălina

Am primit următorul mail de la o cititoare cu rugămintea de a da o mână de ajutor. Cum m-am mai implicat în cazuri de acest gen, nu am spus nu. Mailul este următorul:

Buna ziua! Eu, impreuna cu colegii mei incercam mediatizarea acestui caz pentru a ne salva colega. Boala este cumplita, iar singura cale de supravietuire nu este alta decat o operatie care costa 20.000 euro . Parintii acesteia se afla in incapacitate de plata, iar noi incercam sa facem tot ce putem pentru a o salva. A ramas fara bazin , iar mare parte din oasele ei au fost inlocuite de tije. V-as ruga sa mediatizati acest caz. Este o situatie limita! Multumim !

Daca doriti sa ne ajutati colega, va pot trimite si acte doveditoare. Este un caz real!
impreuna pentru madalina
Bună ziua! Multumesc pentru raspuns. Eleva in varsta de 19 ani, Madalina sufera de Scolioza Toraco – Lombara. Boala este cumplita, iar starea Madalinei se agraveaza treptat. Drama Mădălinei a început în clasa a 9-a. Atunci a început să aibă dureri de spate. Părinții au dus-o la un consult de specialitate la Buzău, dar doctorii le-au spus că nu au motive de îngrijorare si ca sursa durerilor ar fi o poziție incomodă in banca . Însă, cu timpul, durerile fetei s-au accentuat si abia atunci s-a aflat că viata ei se află în pericol. În 2017 părinții au dus-o la spitalul „grigore alexandrescu” din capitală pentru o operație care s-a dovedit a fi un succes . Totusi, aceasta nu a facut altceva decat sa ii prelungească viata . Acum este clasa a 12-a. Anul acesta starea ei de sănătate s-a înrăutățit. Madalina mai are nevoie de inca o operatie, aceasta fiind singura ei cale de supravietuire. Operatia este foarte costisitoare: 20.000 €. Parintii fetei nu au banii necesari pentru aceasta interventie. Numarul de cont cu care ii putem salva viata Madalinei este: RON: RO61BRDE100SV50337471000 – Cont deschis pe numele fetei BUZEA MADALINA ANGELICA Acestea sunt actele doveditoare:

Colegii mei au strâns bani pentru ea de prin zona … dar mai este nevoie de mult, iar timpul pentru ea este limitat. Doctorii i-au spus că trebuie să facă operatia până la sfârșitul lunii mai, ce tocmai a trecut, dar neavând sumă necesară nu a putut realiza acest lucru . Specific si faptul ca aceasta operatia este nevoită să o facă la un spital privat , Ponderas, întrucât la un spital de stat nu se poate face acest lucru. Are nevoie de o reconstrucție a soarelui, iar materialele sunt foarte costisitoare , căci trebuie aduse din străinătate.

Am reusit sa creem pentru ea si o strângere de fonduri pe facebook, dar banii se strâng foarte încet și timpul este foarte scurt .

Așadar, orice donație, share, implicare, ajută!

2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.