Skip to content

Vreau un cort

Nu știu de ce însă aveam impresia că la Zilele Nordului dispun de cazare iar ieri când m-am trezit la realitate am intrat puțin în panică. Se pare că am nevoie de un cort și un sac de dormit pentru a putea participa la aceste zile și, pentru că luna August e zi de plată a domeniului și a găzduirii nu prea voi dispune de bani în acea perioadă.

Am trimis azi vreo 5 mail-uri unor magazine online care se ocupă cu vânzarea de corturi însă nu am primit niciun răspuns, încă. Sper totuși să fiu contactat chiar dacă propunerea de colaborare este refuzată. De asemenea recunosc că atunci când am trimis mail-urile mă așteptam să nu mi se răspundă deoarece la-vorbitor.ro este un blog încă micuț în blogosfera românească însă știu că aș putea ajuta măcar puțin la promovare.

Așadar, am nevoie de câteva sfaturi. Cum credeți că aș putea să obțin un cort și un sac de dormit chiar și sub formă de închiriere pentru 4-5 zile ? Nu am nevoie de mare lucru ci de un cort de o persoană sau două – în cazul că mai am colegi bloggeri care au aceeași nevoie – și de un sac de dormit.

Sursă imagine: raymoresummerslam.com

5 Comments

  1. Daca nu vei primi un raspuns clar va trebuii sa cumperi unul sau nu te duci 😐

    • Probabil că așa voi face.. totuși mi-aș dori să merg că e un eveniment superb.

  2. sa apelezi la un prieten care e dispus sa ti-l imprumute, asta in cazul in care are unul 😀

    • Nu prea am opțiunea asta.

      • nu-ti ramane decat sa-l cumperi sau sa te rogi sa nu ploua 😀 si iti cumperi doar sac de dormit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.