Se va face o loterie a persoanelor vaccinate

Nu prea s-au priceput ai noștri să promoveze campania de vaccinare. Ori poate a fost lumea mai reticentă spre deosebire de alte țări. Ori poate ambele? Oricum, în plin val 4, cei de la conducere își propune organizarea unei loterii de vaccinare. De fapt, totul a fost stabilit deja.

Loteria pentru vaccinați va avea loc în perioada 1 octombrie – 31 decembrie și va include 19 extrageri. Fiecare persoană vaccinată are 4 șanse de câștig.

Vor fi 81 premii săptămânale, dintre care 80 în valoare de 10.000 de lei și un premiu de 300.000 de lei. Va fi și un premiu lunar în valoare de 100.000 de lei precum și 2 premii finale, în valoare de 500.000 lei, respectiv 1.000.000 lei.

Înscrierile se vor face pe aceeași platformă de generare a certificatului de vaccin și voi reveni cu un ghid de înscriere la loteria vaccinaților imediat ce acest lucru va fi posibil. Așa că stați pe aproape.

Evident că mă voi înscrie, pentru că nu ar strica o bucurie d-asta de 10.000 de lei sau, de ce nu, chiar mai mult.

Voi, cei vaccinați, vă înscrieți la tombolă? Ce ziceți de ideea asta? Știu că nu e originală, alții au pus premii mai exotice, așa cum sunt vacile.

Cum te înscrii la loteria vaccinaților

Aparent, s-a dat drumul la înscrieri pentru loteria vaccinaților. Cum te poți înscrie și tu? Îți zic eu:

  • Pentru început, va trebui să te loghezi pe certificat-covid.gov.ro. Probabil că ai cont deja, dacă ți-ai descărcat certificatul verde;
  • Apoi, mergi în secțiunea Listă certificate, acolo unde îți vor afișate toate, dacă ai mai multe. Eu le am și pe alor mei acolo. I-am înscris și pe ei, desigur;
  • În stânga există un mic buton, sub forma unui ochi pe care trebuie să apeși. Arată cam așa:
  • Apoi, trebuie să apeși pe cele două butoane „Da” iar în final poți apăsa pe butonul Participă la loterie. Iar asta e tot.

Primești un număr de înregistrare iar mai apoi va trebui să urmărești extragerile, pentru a afla dacă ai câștigat. Prima extragere are loc pe 3 octombrie. Fiind apoi organizate săptămânal, pe lângă cele din fiecare lună dar și cele 2 extrageri pentru premiile mari.

Așa arată premiile:

Sursă: Loto.ro

Mult succes dacă veți participa, deși nu îmi închipui de ce nu a-ți face-o!

4 Comentarii

Răspunde

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.