Merită să investești în scule Fiskars?

Pentru mine, sculele și unelte sunt o investiție, deoarece îți scoți banii cu ele atât timp cât își fac bine treaba. De aici și titlul.

Acum că am stabilit care-i treaba cu titlul, să revenim la Fiskars. Primul contact al meu cu acest nume a avut loc într-un moment când mă documentam despre sculele de care ai nevoie pentru a face linguri din lemn. Da, vreau să fac și asta la un moment dat, când o fi buget de scule și suficient timp liber.

Cineva mi le recomandase iar mai apoi m-am lovit de alte recomandări ale cuțitelor de la Fiskars. În acest fel, ele s-au adunat doar referințe pozitive.

Mai apoi, au apărut la un moment dat topoarele lor în Kaufland, ocazie cu care le-am putut analiza mai atent. După am descoperit că sunt unelte de la ei și prin magazinele mari de bricolaj.

Se simțeau destul de bine în mână și sunt sigur că și la treabă sunt eficiente. Cu toate acestea, socrul m-a făcut să amân achiziția, iar dacă tot am meditat atât de mult asupra lor, am zis că ar merge o discuție pe subiect.

Cu greu am ieșit din magazin fără să pun și un topor în coș. Iar asta deoarece chiar mi-au plăcut, însă știind că nu am reală nevoie de el, am amânat achiziția. Să vedem până când.

Așadar, aveți ceva scule de la Fiskars? Își fac bine treaba? Merită banii?

Distribuie articolul:

7 comentarii

 1. Am luat harlet de la ei, ca idee, cat am sapat o jumatate de zi cu ala vechi pana sa se rupa, am sapat cu Fiskars in 2 ore.

  Forma cazmalei e foarte bine gandita, zici ca se Sapa singur

 2. Eu investesc în materiale de pictură, am podul plin de culori, pânze, palete, pensule, picturi, obiecte mai mult sau mai puțin pictate, etc.

  Unele picturi le-am vândut, altele sunt în lucru.

  Însă o sculă bună merită banii, am și acum o pensulă cu care am vopsit și pictat și dat cu lac și tot…am curățat-o bine de fiecare dat și e ca nouă. M-ama atașat de ea.

  De-aia zic, o sculă bună merită banii chiar dacă e mai scumpă atât timp cât te pasionează.

 3. 2 buc de scule Fiskars le-am achiziționat prin intermediul acțiunii stațiilor de carburanți. Pot spune ca sunt foarte bune la lucru. Vă asigur că nu o sa regretați achiziția lor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.