Lucruri care îți fac viața mai ușoară: capre de lucru STROXX

Cât timp am șlefuit și dat cu lac stâlpii pentru foișor, întreaga muncă a fost un chin. Iar asta pentru că nu aveam o poziție de muncă ok, ci trebuia să stau aplecat în cea mai mare parte a timpului.

Am încercat eu să le pun pe niște scaune, să amenajez câte o capră folosindu-mă de scară și de alte lucruri, dar nimic bun nu a ieșit. Iar gândul că urma să șlefuiesc și să lăcuiesc încă vreo 7 căpriori și aproape un cubic de scândură mă îngrozea.

Din fericire, căutând ceva scule pe eMAG, mi-a apărut la sugestii următorul produs: capră de lucru pliabilă marca STROXX. Din poze, părea o prostie care nu ar duce prea mult, deși în numele produsului apare o capacitate de 136 kg. Chiar dacă pozele nu inspirau o prea bună calitate, am zis să consult și review-urile, lucru pe care îl fac mereu atunci când cumpăr câte ceva.

Am fost surprins să descopăr doar review-uri pozitive. Oamenii chiar sunt mulțumiți de aceste capre de lucru și, indiferent că `or fi toate reale sau nu, am zis că merită să încerc. Am pus două capre în coș iar dacă nu făceam asta, cel mai probabil că nu aș fi terminat foișorul la timp.

Odată ajunse, greutatea lor m-a convins că nu-s făcute din tablă subțire care să cedeze prea ușor. A doua zi le-am despachetat și imediat le-am pus la treabă. Am pus inițial căpriorii de 10 x 10 cm pe ele și nu dădeau semne că ar suferi din cauza greutății deși aceasta se apropia de limită.

Sunt făcute în Germania, iar asta se vede. Se pliază foarte bine, așa că sunt ușor de transportat dar și de depozitat. Sunt foarte stabile chiar și pe teren mai puțin drept iar oamenii cică le folosesc și pe post de schelă. E o soluție, într-adevăr.

De asemenea, le mai poți folosi pentru a-ți construi o masă de lucru, existând câte un orificiu prin care poți trece câte un șurub cu care să prinzi o placă de osb, sau alt blat. Asta sigur voi face și eu, la un moment dat.

Înălțimea de lucru este de 78.1 cm, lungimea unei capre este de 99.1 iar greutatea este de 6.3 kg.

Încă am multă treabă pentru ele și chiar mă gândesc ca la un moment dat să mai iau două. E 95 de lei una dar atât istoricul cât și recenziile spun că ele pot fi comandate și mai ieftin, la un moment dat. La 80 de lei dacă le găsești, e pont, vă zic! Unii spun că le-au prins și la 75 RON, ceea ce e o afacere tare bună.

Aceste capre de lucru reprezintă una dintre cele mai bune achiziții de anul acesta, din categoria de bricolaj, și mă voi felicita pentru această achiziție ori de câte ori le voi folosi, sunt sigur. Vi le recomand și vouă dacă obișnuiți să mai lucrați una alta prin curte.

Distribuie articolul:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.