Trimmer pentru gazon la 149 lei? De mâine, la LIDL!

De la Parkside, bineînțeles. Noi avem o motocoasă pe benzină, însă tot face probleme. V-am povestit despre ea în articolul în care vorbeam despre sculele de la Ruris.

Nu avem noi gazon, dar e suficientă iarbă prin curte care fie a crescut de capul ei, fie a fost plantată de mine. Nu îmi propun obținerea unei curți care să fie ca la carte, tunsă la milimetru. Îmi place mai mult ideea de natural, de puțină sălbăticie.

Iar cum sculele pe benzină nu sunt pe placul meu – motiv pentru care am cumpărat drujbă electrică și nu pe benzină – oferta de la LIDL mi-a sărit puțin în ochi.

Săptămâna aceasta este un trimmer de la Parkside, marcă proprie LIDL despre care am auzit multe cuvinte de laudă, al cărei preț este de 149 de lei. Foarte accesibil prețul, aș spune.

Marea lui problemă este următoarea: nu conține acumulator și nici încărcător. Avantajul e că dacă îi cumperi acumulator, este la fel de portabil precum o cositoare electrică. Puterea, în schimb, sigur nu se va ridica la nivelul celor pe benzină, iar la ce buruieni cresc pe lângă gard… mă îndoiesc că poate face treabă.

Nu cred că o voi cumpăra, însă dacă va apărea ceva asemănător, dar pe fir, poate că voi face o investiție pentru ca mai apoi să povestim mai multe, aici pe blog.

Ați cumpăra un trimmer electric cu preț de sub 200 de lei?

Distribuie articolul:

4 comentarii

  1. Nu am de la Ruris, dar probabil că așa, folosită cu grijă, și asta electrică este bună. Interesant, apar din ce în ce mai multe chestii la Lidle, așa cum am văzut în afară acum mulți ani prin Germania, haine, încălțăminte, electrice, etc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.