Ce părere aveți despre sculele de la Ruris?

Dacă îl întrebați pe tata, o să vă spună că sunt cele mai proaste. Iar asta nu e o primă impresie cauzată așa, de azi pe mâine.

În 2021 a cumpărat o drujbă Ruris Zimbru TT-1E45F și tot în același an a cumpărat și o motocoasă Ruris Zimbru 101S. Nu mai știu precis care au fost factorii care ne-au determinat să le alegem, pentru că ambele au fost cumpărate de pe eMAG.

Din câte îmi amintesc, am ales să le cumpărăm pentru că aveau recenzii ok și mai ales pentru că aparent au service-uri peste tot.

Drujba a cedat prima. Probabil că a fost folosită și mai mult. Între timp, au tot fost luate piese de pe ea, pentru a fi montate pe drujba de la Heinner. Nu știu dacă sunt toate de o calitate grozavă, însă el este foarte mulțumit de ea. Să fie excepție, ori chiar face Heinner scule bune?

Apoi, chiar azi pare că a murit și motocoasa. Bine, nu îi săpăm groapa încă dar dă deja semne de îmbătrânire. Nu țin minte să fi fost folosită prea mult, așa că se duce dubios de repede.

În prezent, e plină piața cu scule de la Ruris. Așa că vă întreb și pe voi: ce părere aveți despre sculele lor? Sunt ele bune și am avut noi ghinion, ori sunt de evitat?

Distribuie articolul:

6 comentarii

  1. Eu tocmai mă gândeam să-mi cumpăr un motocultor Ruris… dar acum mă mai gândesc că nu vreau să dau o căciulă de bani și să stea mai mult prin service.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.