Love Sorry, încă un film românesc făcut doar ca să fie

Sâmbătă seară am avut chef de vizionat filme. Așa că după ce ne-am uitat la Trol, am zis că mai e suficient timp pentru a mai vedea un film. Alegerea noastră? Love Sorry.

Nu mai văzusem un film românesc de ceva timp și chiar îmi era dor. Nu m-a bucurat prea mult line up-ul filmului Love Sorry, dar am zis că merită să încercăm. Cât de prost ar putea să fie?

Despre ce este Love Sorry? Avem 4 tinere (Maruca Băiașu, Anca Dinicu, Crina Semciuc și Doina Teodoru) într-o situație nu foarte fericită a vieții lor, acestea având de suferit din cauza neîmplinirii sentimentale. Drept urmare, ies în club să o facă lată și să uite de necaz, acolo unde se întâlnesc cu ceva vedetă a momentului, rol de care a beneficiat Alex Bogdan.

Dezmăț mult prin cluburi, momente amuzante și momente stupide totodată, pe alocuri ceva momente care stârnesc emoții și un final ce se dorește a fi fericit. Așa aș descrie pe scurt Love Sorry. Nici numele nu mi se pare foarte inspirat, sincer să fiu.

Noroc cu umorul cu care Anca Dinicu este înzestrată, căci altfel mi-ar fi părut rău că am văzut filmul. Sunt multe faze care par a fi făcute doar ca să fie minute în plus la film și atât.

L-ați văzut, v-a plăcut?

Distribuie articolul:

12 comentarii

  1. l-am vazut si mi a placut. sunteti hateri. ce mai laudati scursura ai de teambuilding – o porcarie. asta a fost chiar dragut. si actritele super bune. in toate felurile. si muzica. frumos!

    • Salutare, am apreciat pe alocuri umorul din film, dar anumite scene au fost de-a dreptul de umplutură, precum cel din cafenea, cu ospătarul. Nu am văzut teambuilding, cum l-aș putea lăuda?

  2. L-am văzut și eu astăzi. Începutul destul de haotic până îți dai seama ce treabă au unii cu alții, filmul mai amuzant în cea de-a doua parte a lui (adică de pe la jumătate). În rest, da, de Anca Dinicu n-ai ce să comentezi, a adus plus valoare filmului.

  3. Scenele din film se leagă cu dificultate între ele, iar tipul de glumă este repetitiv. Iura cred că a obținut cea mai bună regie din carieră la acest film, probabil a fost pe lângă el cineva cu pretenții. Scenaristul a ales câteva locații pe care dacă nu le-ai mai văzut în alte filme sau filmări sunt chiar ok. In rest poți să spui că este ceva mai bun decât înseamnă marca Iura Luncașu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.