Libre Office pare promițător

În articolul în care întrebam despre licențe Microsoft Office ieftine, mi-ați recomandat să încerc și Libre Office. Chiar dacă mai auzisem de el și în trecut, nu am fost niciodată suficient de tentat să îl încerc. Atitudinea s-a schimbat după ce am primit recomandările voastre. Asta așa, ca să vedeți că sunt băiat ascultător, iar comentariile voastre chiar contează.

Drept urmare, l-am instalat imediat pe laptopul pentru deplasări și l-am folosit vreo două zile. Încă nu sunt obișnuit cu toate scurtăturile, dar pare să fie ok. A fost și un moment când a crăpat și am pierdut un paragraf dintr-un articol. Sper să nu se mai repete.

Interfața e simpatică, are dark mode, ceea ce pentru mine este destul de important și se mișcă destul de bine. Încă nu l-am explorat suficient, dar cu cât îl voi folosi mai mult, cu atât mai multe

Important este că e gratis. Probabil că îmi voi muta fișierele cuc are lucrez în cloud-ul de la Digi, pentru a avea acces asupra lor de pe orice dispozitiv, așa că totul ar trebui să fie în regulă. Vom mai vedea, însă, pe parcurs.

Prima impresie este bună, să vedem continuarea.

Distribuie articolul:

4 comentarii

  1. E prima oară când citesc că a crăpat LibreOffice: aș putea baga mâna în foc că ai făcut tu vreo prostie… pățesc și eu o dată pe lună să apăs nu știu ce combinație de taste când scriu cu diacritice și se închide fără să salveze ultimele cuvinte…

    Dar nu cred că e de la LibreOffice, cel puțin așa cred, pentru că închid fără să-mi dau seama și alte aplicații în același mod… o combinație necunoscută de taste și se închide aplicația în care sunt.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.