Lacăt pentru exterior ieftin și bun?

Căutam de ceva timp un lacăt pentru exterior, pentru a încuia poarta cea mare de la curte și n-aș fi crezut că lacătele pot fi atât de scumpe. Cu toate acestea, m-am lămurit rapid că trebuie să caut ceva mai bun, după ce un lacăt cumpărat de pe plan local a amorțit pentru totdeauna după doar câteva luni de la achiziție.

Prin urmare, m-am pus pe căutat un lacăt pentru exterior, care să facă față cu bine coroziunii și care să nu coste o avere, totuși. Într-un final, am găsit în Dedeman modelul ăsta sau ceva asemănător. Cred că al meu are veriga ceva mai lungă, deci posibil să fie un alt model.

Descrierea ne spune că este și pentru exterior iar la o primă vedere pare a fi ceva de o calitate mai bună în comparație cu lacătele de pe plan local. A veni cu 3 chei, una am lăsat-o în mașină, una la ai mei și una la cheile care rămân acasă.

Pentru cei aproape 30 de lei plătiți în schimbul său, sper să facă treabă bună. Cred că îl voi da, preventiv, cu WD-40, întocmai pentru a evita anumite neplăceri.

La fel precum în cazul vopselei pentru rugină, voi reveni cu păreri odată cu trecerea timpului, deoarece prima impresie e mereu una bună. Abia testul timpului ne poate oferi o părere mai precisă despre calitatea produsului. Totuși, poate fi o opțiune bună, zic eu.

Distribuie articolul:

4 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.