Ce bocanci de lucru recomandați?

De ceva timp tot mă preocupă ideea de echipament de protecție, asta după ce o lungă perioadă am lucrat cât se poate de neprotejat. Așa se explică faptul că mi-am luxat glezna stângă de vreo două ori, lucrând cu șlapi.

Sigur, încă nu mi-a intrat în reflex folosirea echipamentului. Ochelarii îi port mai des, însă de căști și mască mai uit uneori. Sper totuși ca asta să nu se mai întâmple la fel de des, iar asta deoarece încă am de șlefuit foarte mult lemn, de tăiat cărămizi și alte lucruri asemănătoare.

În prezent, mă preocupă ideea de a găsi niște bocanci de lucru pe care să îi port ori de câte ori fac treburi prin curte. Momentan am niște Skechers uzați pe care îi folosesc ca încălțăminte de muncă, însă fie va trebui să intervin serios cu Picătura pentru a-i consolida, fie vor ceda destul de curând.

Prin urmare, trebuie să mă documentez în legătură cu achiziționarea unei perechi de bocanci de lucru care să îmi ofere confort și mai ales siguranță ori de câte ori fac pe meseriașul sau salahorul prin curte.

Neștiind mai nimic pe acest subiect, orice recomandare va fi de ajutor.

Îmi doresc să găsesc ceva încălțăminte confortabilă, nu foarte greoaie, care să permită pielii să respire. Dacă oferă și siguranță, cu atât mai bine. Desigur, costul nu ar trebui să fie uriaș.

Așadar, ce recomandați?

Distribuie articolul:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.