În octombrie am mers 263 de kilometri pe jos

Și probabil că a fost una dintre cele mai active luni ale mele. Cum nu prea fac sport, am zis că trebuie să compensez cu mersul pe jos. Nu de alta, dar lipsa mișcării a dus la adunarea kilogramelor în plus de care vreau să scap astăzi, așa că trebuie să iau măsuri.

În ultima perioadă am reușit să fac schimbări destul de bune în viața mea, în sensul că există acum un program de mese și de somn de la care doar foarte rar mă abat. Încerc să fac treburile să fie cât mai haotice, ca să-mi fie bine, așa că în fiecare zi facem și câte o plimbare lungă.

Am avut obiectivul de a face zilnic minim 10.000 de pași. Nu am reușit doar de vreo două ori, însă am compensat în alte zile, iar astfel media a fost de 11.241 de pași. Destul de bine, zic eu.

Aplicația celor de la Huawei spune că am făcut 263.44 km. Aș fi putut să merg până la țară pe jos, să mă întorc și aș fi rămas cu combustibil pentru încă o plimbare. Ori aș fi putut ajunge până la Vaslui, aproape. Interesant, nu?

Datorită mersului pe jos, s-au ars peste 17.000 de calorii, chiar dacă greutatea a rămas în mare măsură la fel.

Mă gândesc ca în noiembrie să modific obiectivele, să ajung la 12.000 de pași pe zi, astfel încât să fie și mai multă mișcare.

Toate datele au fost adunate în aplicația Huawei Health folosind ceasul Huawei Watch GT 3 PRO despre care am scris nu demult.

Voi cum stați cu mersul pe jos?

Distribuie articolul:

12 comentarii

  1. Bravo ție! Asta înseamnă că ai făcut mai mult de 7 Km pe zi. Poate te ajută la obiectivul tău de a scăpa de Kg în plus.

    Și eu sunt pe aproape cu o medie de 5 Km pe zi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.