Skip to content

Cum am scăpat de problemele cu somnul

Scriam zilele trecute despre pastilele de somn care chiar funcționează însă am avut rețineri să spun că am scăpat în sfârșit de problemele cu somnul deoarece nu eram chiar sigur de această afirmație. De atunci însă a trecut ceva timp, timp în care nu am mai luat nicio pastilă, și am reușit să adorm înainte e ora 12.

Cu siguranță majoritatea meritelor pentru faptul că am reușit să scap e insomnii trebuie să le ofer pastilelor, însă recunosc că am mai și renunțat la anumite obiceiuri. De exemplu seara închid laptopul mai devreme și nu mai stau ca înainte până în momentul când simt că mi-e somn. Pur și simplu de pe la 10-11 îl închid, și fie mai stau să citesc puțin sau fie ma pun în pat și aștept să adorm.

De asemenea, am anunțat deja că nu mai beau la fel de multă cafea precum o făceam înainte, iar când beau, ceașca este mult mai mică.

Mai încerc să mă pun în pat cu cât mai puține gânduri și să fiu cât mai liniștit, deoarece gândurile sunt o altă problemă care nu te lasă să dormi.

De acum trebuie doar să învăț să mă trezesc cât mai de dimineață, la ore precum 6:30 sau 7:00, astfel încât să îmi încep zilele cât mai în forță.

cat-590684_1280

4 Comments

  1. Incearca sa-ti faci un program de care sa te tii. 3-5 mese pe zi, ceva sport, ceva activitati extra si-o sa dormi bustean 🙂

    • Asta încerc. 😀

  2. MIRABELA MIRABELA

    Înțeleg că vrei să-ți îmbunătățești stilul de viață, dar de ce sa te trezești înainte de 7? E prea devreme, dormi acum cat mai poți.
    Mai degrabă aș renunța la toate obiceiurile mele nocive decât să-mi fac un program fix de somn. 😀

  3. sport si o munca solicitanta si se rezolva :))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.