Acasă Diverse Niște pastile de somn bune - Bien Dormir

Niște pastile de somn bune – Bien Dormir

Autor

Data

CATEGORIE

Acuma ceva timp vă ceream câteva sfaturi pentru a rezolva problemele cu somnul și, chiar dacă a trecut o vreme de atunci, somnul meu încă nu are un program fix de unul singur, așa cum mi-aș fi dorit. Așa că, atunci când am fost să îmi ridic ceasul de un dolar din China, am intrat și într-o farmacie să cer ceva pentru somn, după ce mă culcasem la 5 dimineața și mă trezisem cu o oră mai târziu, că nu mai suportam să nu pot dormi ca lumea.

Și am văzut că funcționează de minune. Numele acestor pastile este Bien Dormir iar eu iau câte una în fiecare seară pe la 9:30-10 și adorm cam într-o oră, fără prea mult efort. Și așa dorm până pe la 7 și ceva, 8 sau cel târziu 9 dimineața. Mă trezesc bine odihnit, iar asta e super.

Am luat 10 pastile până acum și mai am 10. Am dat 16 lei pe această cutie și sper că după ce le voi lua pe toate, organismul meu își va cunoaște programul de somn și va funcționa singur, fără ajutor.

bien dormir pareri

8 COMENTARII

    • Eu de vreo doi ani nu dorm decat trei-patru ore pe noapte, acum de cand iau acest produs dorm 6-7 ore nantrerupt, dar iau doua pastile de 60 mmg cu o ora inainte de culcare si candma bag in pat iau si un xanax de o,25 mg!

  1. La mine niciodată nu dă greş metoda cititului. Oricât de interesantă ar fi o carte, după ora 22:30-23:00 nu mai pot citi un rând şi pace. Obosesc instant şi tot ce îmi doresc e să dorm. Ai putea încerca cu o carte greoaie care să te ameţească bine (recomand Orbitorul lui Cărtărescu sau “Manualul inchizitorilor” de António Lobo Antunes).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Adrian Bolocan

Pasionat de internet, blogging și oameni. Am opinii pe care nu le pot ține doar pentru mine. Așa că le împărtășesc aici pe blog.

Articole Recente

Cum se alege un boiler electric – sfaturi practice

In foarte multe gospodării găsim un boiler electric folosit în general pentru încălzirea apei acolo unde nu există o rețea de gaze...

Toată baza-n generația nouă… ăhă

Raportul PISA pentru 2018 ne arată că analfabetismul funcțional e în creștere în România. Practic, 44% dintre elevii români sunt analfabeți funcțional....

Top atracții turistice în Marmaris

Marmaris este un oraș superb din Turcia, situat într-un cadru natural superb constituit de Marea Egee, Marea Mediterană dar și de pădurile și munții...

Sezon nou din Vikings și serial nou pe History

Numai vești bune de la History! Mâine apare sezonul 6, din Vikings, de la 21:00 și, din câte am înțeles, vor fi...

O soluție mereu la îndemână: ovb.ro

Imi place cand in momentele de cumpana, in care toata familia asteapta cu sufletul la gura o suma de bani, cineva din...

Comentarii Recente