Am renunțat la cântar și nu mai număr caloriile. S-au mai dus din kilograme?

Luna martie a fost poate cea mai lejeră dintre toate cele 5 în care am avut ca obiectiv pierderea kilogramelor. Am renunțat să mai număr calorii, să folosesc cântarul sau să îmi fac meniuri pe care să le țin cu mare strictețe.

Au mai fost și zile în care m-am bucurat de alimente cu multe calorii și totodată mai puțin sănătoase.

A devenit puțin obositor gândul că trebuie să slăbesc și am zis că nu ar fi rea o pauză. Sau o schimbare de atitudine.

Am zis că e cazul să mă relaxez puțin. Am continuat să mănânc porții mici, la intervale de timp regulate și cât mai sănătos se poate. Apa multă nu a dispărut nici ea.

Se pare că pierderea kilogramelor a continuat chiar și în aceste condiții. Sigur, este luna în care am slăbit cel mai puțin. Am început luna martie cu o greutate de 94.2 kg iar acum, la început de aprilie, cântarul arată 92.4 kg. S-au inversat treburile, cum s-ar zice.

S-au topit și în martie 1.8 kilograme, ceea ce este destul de bine, zic eu. Chiar dacă de la 4-5 kg pe lună date jos, am ajuns doar la 2, cumva aceasta este normalitatea. Ca să slăbești sănătos ar trebui să dai jos 500g pe săptămână. Eu m-am grăbit puțin.

Cred că voi păstra noua atitudine în continuare. Aștept să crească puțin temperaturile de afară, să mă pot apuca de alergat. Vor fi treburi multe pe la țară, deci mai multă activitate fizică, iar cu puțin noroc voi începe luna mai cu mai puțin de 90 kg. Ar fi un nou obiectiv devenit realitate.

Voi… bine, sănătoși?

Distribuie articolul:

6 comentarii

  1. 90 kg… noroc de postul Paștelui… oricum de la Paști și până după 1 Mai pun la loc vreo 5 kg

  2. Stau in 81-82… Ar fi nevoie de niște abdomene să mai reduc adiposu dă pă burtă dar na, poate externalizez treaba asta că mie mi-e lene să le fac.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.