Cum să scapi de negi sau veruci

Cunoscuți și cu denumirea de veruci, negii sunt o problemă nu foarte estetică care adesea cauzează disconfort. În plus, pot fi contagioase. M-am lovit de această problemă prin adolescență, iar pe atunci am scăpat de negi într-un mod foarte natural.

Învățat de bunica mea, am folosit niște ciuperci mici și maronii ce apar după ploaie, cu care m-am dat pe negi iar la un moment dat am observat că nu-i mai am pe mână. Erau, oricum, destul de mici așa că le-a fost ușor să dispară fără să observ.

Prietena mea are aceeași problemă. Sunt vreo 2-3 negi, dintre care unul destul de urât și de incomod. Cum anul trecut nu a fost foarte ploios, nu am avut ocazia să folosim același remediu naturist folosit de mine în trecut așa că am ales să încercăm o soluție din comerț.

Am găsit această soluție și, convinși fiind de numărul mare de review-uri și păreri numai de bine, am decis să o comandăm. Până la urma urmei, era un preț mai mic de 30 de lei. Nimic de pierdut, altfel spus.

Poate fi găsită și în farmacii, din câte am observat, iar prețul este fie același, fie mai mari. Poate că veți găsi și prețuri mai mici, cine știe?

Soluția se aplică de 2 ori pe zi aproximativ. În general, ea o folosea seara, atunci când nu mai era nimic de făcut, astfel încât soluția să nu se ducă de pe negi. Dacă te speli în zona negilor, va trebui să reaplici soluția.

Trebuie să ai grijă să aplici gelul doar pe neg. Arde pielea, așa că ar putea lăsa mici daune în jurul negului dacă dai cu soluție din exces. Nu este ceva dureros, așa că nu ar trebui să vă faceți griji din acest punct de vedere.

Ușor, negii s-au îngălbenit, formându-se un fel de infecție sau ceva sub ei. Odată ce se sparge acea pungă cu lichid, totul se usucă pe acolo, iar pielea se desprinde cu tot cu neg. E nevoie apoi de o perioadă ca pielea să se refacă și să arate normal.

Am fost surprins de cât de repede și-a făcut treaba și am zis că merită să scriu despre acest gel. Asta deoarece sunt sigur că sunt persoane care caută păreri despre Verolit Forte iar dacă tot am avut experiența aceasta cu el, de ce nu?

Mai jos, evoluția negilor în cele 9 zile de la prima aplicare. Îmi pare rău că nu am făcut poze înainte de aplicarea gelului.

Distribuie articolul:

9 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.