Acasă Diverse I-au ajuns blestemele pe cei de la Telekom?

I-au ajuns blestemele pe cei de la Telekom?

Autor

Data

CATEGORIE

Știrea pe bune e aici dar deocamdată doar GSP a scris despre asta. Deci nu prea știu ce să scred. I-au ajuns blestemele mele pe cei de la Telekom? Nu m-aș supăra prea tare să fie așa.

Deși, dacă se duce pe apa sâmbetei, voi avea ceva bătaie de cap pentru că folosesc multe dintre serviciile lor. Două abonamente mobile, TV, fix, internet fix. Pentru toate acestea va trebui să caut un alt operator cu servicii cât de cât acceptabile. Cel puțin la țară, că acolo e baiu`!

Telekom Sport poa` să se ducă naibii chiar și acum. După ce l-au ținut gratis mult timp, acum vor bani pe el. S-aștepte!

De văzut ce va fi cu abonamentele și cu toate cele. Oricum, cu siguranță mai durează mult până când toate astea se vor întâmpla. Dar e de urmărit subiectul totuși.

Cică totul ar fi din cauza unei ordonanțe… aia cu lăcomia. Cel puțin așa se zvonește în online, pentru că nu există o confirmare oficială.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Adrian Bolocan

Pasionat de internet, blogging și oameni. Am opinii pe care nu le pot ține doar pentru mine. Așa că le împărtășesc aici pe blog.

Articole Recente

Toată baza-n generația nouă… ăhă

Raportul PISA pentru 2018 ne arată că analfabetismul funcțional e în creștere în România. Practic, 44% dintre elevii români sunt analfabeți funcțional....

Top atracții turistice în Marmaris

Marmaris este un oraș superb din Turcia, situat într-un cadru natural superb constituit de Marea Egee, Marea Mediterană dar și de pădurile și munții...

Sezon nou din Vikings și serial nou pe History

Numai vești bune de la History! Mâine apare sezonul 6, din Vikings, de la 21:00 și, din câte am înțeles, vor fi...

O soluție mereu la îndemână: ovb.ro

Imi place cand in momentele de cumpana, in care toata familia asteapta cu sufletul la gura o suma de bani, cineva din...

Sportul ar trebui să reprezinte o prioritate

Cu toate că poate părea ciudat să scriu eu aceste rânduri, dau un spoiler și spun că ceea ce voi scrie înn...

Comentarii Recente