Husa… cel mai sfânt accesoriu pentru un telefon!

Sunt o persoană cu două mâini stângi. La capitolul îndemânare sunt aproape la nivelul mării. Asta… e nu putem fi toți perfecți. Doar că de multe ori această neîndemânare duce la pagube destul de enervante.

În urmă cu vreo 2-3 ani trebuia să îmi cumpăr un nou telefon cam la 5-6 luni. Telefonul care supraviețuia la mine un an de zile, era erou și merita statuie. Și nu multe au fost astfel de telefoane.

Am avut multe mărci până acum. O bună bucată de timp am fost mare fan al telefoanelor Samsung. Și deși nu e scump să iei câteva huse Samsung cu care să îți protejezi telefonul, eu nu o făceam.

Mi se părea că un telefon cu husă pe el e mai urât dar și mai greu. Așa că nu supraviețuia prea mult, ci doar până la prima căzătură mai serioasă. Care era consecința? De cele mai multe ori ecranul spart. Că doar ăsta e principalul dezavantaj al noilor telefoane smart, mari și arătoase: au o mare parte sensibilă, anume ecranul.

Acum am devenit fan Huawei. Îmi place cum funcționează, cum arată și ce poze poți face cu el. Așa că imediat după ce l-am cumpărat, nici măcar nu l-am scos din cutie înainte de a merge să caut un magazin cu huse telefoane dar și cu folii de sticlă. După ce am pus husa și folia, abia apoi l-am deschis.

Deși costă… merită!

Am telefonul ăsta, un Huawei P20 Lite din noiembrie. De atunci am schimbat trei folii la el. Mai mereu am ținut husa pe el și în singurul moment în care am scos-o, am reușit să îi fac o crăpătură frumoasă. Noroc că a fost pe spate.

Are el pe spate un fel de sticlă sau ceva de genul. L-am acoperit însă înapoi cu o husă și nu se vede. Deci e bine! 😀

Husele de obicei nu sunt foarte atrăgătoare. Sunt multe modele cu fel și fel de desene pe ele, ilustrații șamd. Acelea ar putea fi considerate atrăgătoare însă cu siguranță la un moment dat te vei plictisi de ele. Totuși, de aceea e bine ca măcar uneori să îți schimbi husa, astfel încât să ai ceva nou la telefon și să ți se pară atrăgător înc ontinuare.

Recent eu i-am schimbat husa dar și folia de sticlă și am acea senzație de telefon nou foarte plăcută de altfel.

Acum piața de huse și accesorii pentru telefon este foarte ofertanta. Găsești peste tot un magazin de huse pentru telefoane. Prin supermarket-urile mari sunt o mulțime de astfel de magazine micuțe. Insule parcă le zice. De asemenea și în magazinele mari vei găsi astfel de accesorii.

Iar pe internet e raiul huselor pentru telefoane. Și nici nu sunt foarte scumpe. Cel puțin eu consider că este o investiție care merită pe deplin. Nu mai bine schimbi husa decât telefonul? Mie îmi suna mai accesibil ca preț!

O recomandare de magazin online cu huse pentru telefoane este Axerol.ro. Oferta este diversificată și cu siguranță poți găsi acolo o husă bună pentru telefon. Trebuie doar să cauți.

Distribuie articolul:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.