Magazine care oferă livrare în EasyBox

Cei de la SameDay au făcut, zic eu, o treabă tare mișto. Anume un concurs în care tot ce trebuie să faci este să spui ce magazin online ți-ai dori să ofere livrare în EasyBox.

Oferă ei ceva trotinete, parcă, dar ideea în sine mi se pare foarte faină. Practic, ei vor afla care sunt magazinele cărora le lipsește acest mod de livrare, așa că în final vor merge cu lista și vor zice limpede: „bre, uite câți oameni ar vrea să faceți asta, așa că hai să colaborăm”.

Mi-a fost greu să găsesc un magazin online, din cele la care apelez cel mai adesea, fără livrare în EasyBox. Asta îmi spune că SameDay cu al lor EasyBox au reușit să ajungă la majoritatea magazinelor, cel puțin dintre cele mai mari.

Așa că sunt curios și vă întreb: voi ce magazine online care nu oferă livrare în EasyBox știți? Eu nu ofer premii, doar întreb!

Lista cu magazine care oferă livrare în EasyBox

Observ că lumea caută magazine care oferă livrare în EasyBox. Iar cum nu există o astfel de listă pe internet, de ce să nu o fac eu? Mă puteți ajuta și voi în secțiunea de comentarii, desigur. Iată, așadar, care sunt magazinele ce oferă livrare în EasyBox:

  • eMAG – fiind serviciul lor, ar fi fost culmea să nu existe această metodă de livrare:
  • Fashiondays – pentru că aparține de eMAG;
  • TargulCartii.ro – găsești aici cărți în regim de anticariat, discuri pentru pickup și multe altele;
  • Libris – pentru toți iubitorii de citit;
  • Elefant.ro;
  • PCGarage.ro – pentru cei care iubesc jocurile video și nu numai;
  • Cărturești.ro – cărți, discuri, ceaiuri, filme, muzică, reviste, manga, board games, haine și accesorii, cosmetice și multe altele.
  • lista este actualizată mereu.

Acestea sunt, momentan, magazinele de la care poți comanda cu livrare în EasyBox. Știți și altele? Lăsați un comentariu.

Distribuie articolul:

2 comentarii

  1. Are și EasyBox-ul limitările sale, nu poate chiar orice magazin să ofere livrare în EasyBox pentru că sunt unele care vând produse care nu ar încăpea acolo în ruptul capului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.