Heinner, Steinhaus, Ruris. Mărci mai mult sau mai puțin cunoscute

Mi s-a pus pata să-mi cumpăr o motocoasă și de ceva analizez piața. Desigur că în online ofertele sunt mai multe dar și prețurile mai accesibile. Inițial am luat în vizor Dedemanul, pentru că ar fi mai ok cu garanția, iar pe lângă ăsta ar mai fi doar câteva magazine care însă au doar branduri premium dacă pot fi considerate așa, care sunt și scumpe totodată. În magazinele online găsești și produse ale unor mărci mai mult sau mai puțin cunoscute precum Heinner, Steinhaus sau Ruris.

Desigur că nu sună ca Bosch, Stihl, Husqvarna, Makita sau alte mărci pe care nici nu le cunosc, dar nici prețurile nu-s la fel. Cu Heinner m-am lămurit cumva după ce la Black Friday am cumpărat o drujbă de care văd că tata e mulțumit, pentru că eu nu prea mi-am prins urechile cu ea. Am văzut că eMag comercializează și destul de multe electrocasnice marca Heinner, iar multe dintre ele au review-uri pozitive.

Despre Steinhaus am înțeles că este tot marcă deținută de eMag. Modelul pe care l-am vizat eu are câteva review-uri pozitive, însă despre acestea nu știm niciodată cât sunt de reale. Îmi place însă că vine cu destul de multe accesorii incluse, spre deosebire de cel de la Heinner.

Apoi intră în scenă Ruris, o marcă românească din ce am citit eu printre rânduri. Despre ei chiar nu știu chiar mai nimic, deși am văzut că au video-uri cu instrucțiuni în română pe Youtube, ceea ce ar putea reprezenta un avantaj. La fel ca cele de mai sus, review-uri pozitive sunt.

Am văzut apoi un model marca Ural Mash, ceva rusesc am înțeles, foarte puternică de altfel, de 5.7 cai putere. Nu îmi prea place mie de Putin, însă în mărcile rusești parcă am încredere. Îmi transmit ideea de puternic, cu viață lungă. E foarte probabil să greșesc, nu neg. Motorul mare însă mă gândesc că va consuma mai mult, iar greutatea e la rândul ei mai mare față de celelalte.

Distribuie articolul:

4 comentarii

  1. Caut de doua saptamani un piston de la o pompă Steinhaus 1010 PS si nu gasesc pe nici un site. Poate mă puteți ajuta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.