Acasă Imi place Proteste încă de mici

Proteste încă de mici

Autor

Data

CATEGORIE

Știrea zilei de ieri a fost despre protestul celor din gimnaziu care aveau de dat o simulare pentru Evaluarea Națională. Consiliul Național al Elevilor a făcut un apel către toți elevii să dea foaia goală.

Nemulțumirea este justificată. Sistemul nostru de învățământ mi se pare varză, iar tot mai multe generații nu sunt decât niște cobai pentru noi și noi schimbări.

Iar tot ce e bun în treaba asta este faptul că se ia inițiativă. Că nu se mai tace. Iar ușor-ușor, poate vom avea o generație mai sonoră, mai puțin indiferentă.

Rămâne de văzut care vor fi și consecințele.. pentru că la un asemenea nivel știm bine cât de apolitici pot fi unii profesori. Dar, important e să existe inițiativă și cu siguranță se pot schimba multe (în bine) și în acest sistem atât de învechit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Adrian Bolocan

Pasionat de internet, blogging și oameni. Am opinii pe care nu le pot ține doar pentru mine. Așa că le împărtășesc aici pe blog.

Articole Recente

Toată baza-n generația nouă… ăhă

Raportul PISA pentru 2018 ne arată că analfabetismul funcțional e în creștere în România. Practic, 44% dintre elevii români sunt analfabeți funcțional....

Top atracții turistice în Marmaris

Marmaris este un oraș superb din Turcia, situat într-un cadru natural superb constituit de Marea Egee, Marea Mediterană dar și de pădurile și munții...

Sezon nou din Vikings și serial nou pe History

Numai vești bune de la History! Mâine apare sezonul 6, din Vikings, de la 21:00 și, din câte am înțeles, vor fi...

O soluție mereu la îndemână: ovb.ro

Imi place cand in momentele de cumpana, in care toata familia asteapta cu sufletul la gura o suma de bani, cineva din...

Sportul ar trebui să reprezinte o prioritate

Cu toate că poate părea ciudat să scriu eu aceste rânduri, dau un spoiler și spun că ceea ce voi scrie înn...

Comentarii Recente