Cele mai bune filme de Crăciun de pe Netflix

Ușor-ușor intrăm în atmosfera sărbătorilor de iarnă și, cum nu e niciodată prea devreme să te cuprindă magia Crăciunului, am decis să fac un articol despre cele mai bune filme de Crăciun de pe Netflix.

Mă pregătesc și eu de luna decembrie și am vrut să fac o listă cu filme de Crăciun pe care le pot găsi pe Netflix, apoi m-am gândit să împărtășesc lista și cu voi.

Astfel, dacă și tu cauți filme pe care să le vezi de Crăciun, ori de pe la mijlocul lunii noiembrie, sigur recomandările mele îți vor prinde bine.

Cele mai bune filme de Crăciun pe care le poți vedea pe Netflix

Așadar, eu mi-am făcut o listă cu filme de Crăciun pe care vreau să le văd în perioada imediat următoare pe Netflix, listă pe care o împărtășesc și cu voi mai jos. Iată ce filme ar trebui să vezi de sărbători:

1 Jingle Jangle Aventură de Crăciun

O primă recomandare este Jingle Jangle: O aventură de Crăciun. Este recomandat minorilor cu vârsta de minimum 7 ani, dublat în română și a apărut în 2020. Așa că e foarte probabil să nu-l fi văzut încă.

Este un muzical de familie, care îl are în centru pe creatorul de jucării Jeronicus Jangle dar și pe nepoata sa Journey, personaj care îi oferă o mulțime de lecții de viață, ajutându-l să se bucure iarăși ca altădată.

2 Operațiunea Crăciun Fericit

Dacă vrei un film motivațional de Crăciun, ai putea încerca filmul Operațiunea Crăciun Fericit. Este un film din 2020, despre o asistentă ce face pe dura, dar se îndrăgosește de ceva căpitan al forțelor aeriene. O foarte faină poveste, dacă mă întrebi pe mine.

Are o oră jumătate filmul, deci e numa` bun de văzut în perioada sărbătorilor de iarnă dacă vrei ceva plăcut și ușor.

3 Iubiți de Sărbători

Vrei o comedie romantică de Crăciun? Știu ce film ar trebui să vezi! Este vorba desre filmul Iubiți de sărbători, în distribuția căruia găsim nume precum Emma Roberts, Luke Bracey sau Kristin Chenoweth.

Povestea începe cu o înțelegere între doi străini care decid să fie parteneri la evenimente, însă treburile urmează să se schimbe. Este un film de Crăciun marca Netflix.

4 Cum a furat Grinch Crăciunul

Filmul Cum a furat Grinch Crăciunul a devenit deja un clasic în această perioadă. Lansat încă din 2000, filmul se bucură an de an de foarte mult succes. Este îndrăgit de copii și nu se plictisesc deloc nici cei mari. Așa că nu ar fi o idee deloc rea să te aduni cu toți ai tăi în fața televizorului pentru a vedea acest film de Crăciun de pe Netflix.

Va fi o seară grozavă, garantez!

5 Klaus

Chiar dacă pe la noi lumea s-a săturat de numele Klaus, nu înseamnă că nu ar trebui să vedem un film de Crăciun cu același nume. Klaus e un film de sărbători grozav, care ne vorbește despre scrisorile pentru Moș Crăciun și despre cadouri în cadrul unei povești autentice. Filmul a fost nominalizat la Oscar, așa că garantez că nu vei regreta să-l vezi. Descoperă și tu legenda lui Moș Crăciun!

6 Crăciun în Sălbăticie

Un alt film pe care l-am văzut și pe care îl recomand este Crăciun în Sălbăticie. Kate este părăsită chiar înainte de sărbători, așa că pleacă singură în luna de miere, în Africa. Aici își găsește misiunea și totodată un posibil partener. Mai departe, zic că merită să aflați din film continuarea poveștii:

7 Vacanța

În categoria comediilor romantice de Crăciun găsim și filmul Vacanța, din 2006. Este un film cu Cameron Diaz și Kate Winslet, Amanda și Iris, care decid să facă schimb de case. Sună bine, nu? Eu zic că merită să treci acest film de Crăciun pe lista ta de filme pe care trebuie să le vezi!

8 Cronicile Crăciunului 1 & 2

În momentul scrierii acestui articol (adică pe la începutul lunii noiembrie), Cronicile Crăciunului era deja în top 10 filme pentru copii. Oare cât va urca în luna decembrie? Cu siguranță va fi acolo sus!

Iar motivele sunt ușor de înțeles. Este unul dintre cele mai bune filme de Crăciun și îl găsești ușor pe Netflix. Sunt două filme, de fapt, și îți recomand să le vezi pe amândouă. Eu le-am bifat deja!

Cronicile Crăciunului este un film despre doi frați care încearcă să salveze Crăciunul, după ce au avariat sania Moșului. Iar cum prețurile la asigurări au crescut, sigur e mult de muncă! A, am uitat… îl veți întâlni și pe Sf. Nicolae în acest film.

9 Polar Express

Un alt clasic între cele mai bune filme de Crăciun de pe Netflix este Polar Express. The Polar Exppress este un film despre un băiat care își regăsește credința în spiritul sărbătorilor, totul în contextul unei călătorii cu trenul la Polul Nord chiar în ziua de ajun.

Recunosc că pe ăsta nu l-am văzut, dar sigur nu îmi scapă iarna aceasta.

10 Home Sweet Home Alone – Un Singur acasă din 2021

E o tradiție deja să vedem filmele Singur Acasă înainte de sărbători la TV, așa că Disney s-a gândit să vină cu o variantă nouă pentru fanii acestui film. Home Sweet Home Alone se cheamă noul film Singur Acasă și este – sau va fi curând – disponibil pe Netflix Disney +.

Astfel, sigur îți va plăcea și noua variantă:

Mi s-a atras atenția că am greșit cu Home Sweet Home Alone și bine a făcut George. Totuși, nu o să tai acest film de pe listă, ci voi adăuga altele curând.

Am scris un articol în care vorbesc despre Disney Plus în România! Îl poți citi și tu dacă vrei să vezi acest film. 😀

11. Un băiat numit Crăciun

Este un film nou, dar foarte drăguț. Este o altă poveste despre cum a apărut Crăciunul, în care rolul principal este jucat de micuțul Nikolas, care pleacă în aventura vieții sale: descoperirea lumii elfilor. Mai multe despre acest film puteți citi în articolul dedicat lui.

Alte filme de Crăciun pe care le vei găsi pe Netflix și sigur îți vor plăcea

Sigur nu sunt doar 10 filme de Crăciun pe Netflix, ci dimpotrivă, vei găsi o mulțime de titluri! Trebuie doar să scrii în căsuța de căutare filme de Crăciun sau să accesezi acest link și o mulțime de filme îți vor fi recomandate. Mai rămâne doar să te decizi pe care vrei să îl vezi ori… să le iei la rând!

Dar, ai mai putea avea în vedere și următoarele titluri de filme pentru Crăciun de pe Netflix:

  1. Un Crăciun extraterestru;
  2. Fulgi de iubire;
  3. Jack Whithall: Christmas with my father;
  4. Un schimb regal;
  5. Calendarul de Crăciun;
  6. Un prinț de Crăciun – toată seria;
  7. A very Murray Christmas;
  8. Moștenire de Crăciun;
  9. Crăciun în El Camino;
  10. Crăciun în California.

Ai așadar cel puțin 20 de filme de Crăciun pe care le poți vedea în perioada următoare pe Netflix. Voi actualiza articolul ori de câte ori apar filme noi de Crăciun pe Netflix pe care merită să le vezi. Așa că poți salva articolul, pentru a reveni mereu când ai nevoie de o recomandare de filme de Crăciun.

Iar dacă nu ai încă un cont de Netflix, am făcut eu un ghid pentru înregistrarea pe Netflix. Accesează-l și sigur vei reuși să îți faci cont, ori dacă nu, îmi poți cere ajutorul.

În opinia ta, care sunt cele mai bune filme de Crăciun, indiferent că sunt disponibile pe Netflix sau nu?

Distribuie articolul:

2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.