Un băiat numit Crăciun

Am intrat oficial în spiritul sărbătorilor de iarnă. Mi-am cumpărat o instalație cu luminițe colorate, am pus muzică de Crăciun în boxe și am căutat să văd un film pe aceeași temă: Un băiat numit Crăciun. Este foarte popular pe Netflix zilele acestea și cu siguranța va fi la fel și în perioada următoare.

Un băiat numit Crăciun este filmul făcut după cartea cu același nume, pe care o puteți găsi aici. Apropo, Matt Haig mare câteva cărți în aceeași temă: Eu și Moș Crăciun și Fetița care a salvat Crăciunul. Le găsiți pe Libris, dacă vreți să faceți un cadou drăguț celor mici.

Să revenim la film. Este disponibil dublat în limba română, dar mie nu mi-au prea plăcut vocile, așa că am ales varianta originală. Pentru copii, totuși, este o opțiune excelentă.

Filmul se concentrează asupra poveștii lui Nikolas, un băiețel din Finlanda, crescut de către tată, care pornește în misiunea de a aduce speranța pe meleagurile unde trăiește precum și în căutarea tatălui plecat în aceeași misiune.

Este un film cu spiriduși, cu un șoarece ce se vrea a fi vorbitor, cu un ren mai mult sau mai puțin prietenos și cu o acțiune suficient de captivantă pentru a te determina să-l vezi până la sfârșit. Are doar o oră și 46 de minute, așa că poate fi alegerea ideală într-o seară de weekend, în pragul sărbătorilor de iarnă.

Este o altă poveste care ne spune cum a apărut Crăciunul, o variantă foarte drăguță, părerea mea.

Am ales să îl inclus pe lista mea care include cele mai bune filme de Crăciun de pe Netflix pe care vă recomand să o consultați și voi. Sigur veți găsi multe titluri interesante acolo.

Ați văzut filmul Un băiat numit Crăciun, de pe Netflix? Cum vi s-a părut vouă?

Distribuie articolul:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.