După Netflix, Disney își propune să interzică partajarea conturilor

Cel puțin asta zice un articol scris de băieții de la ArenaIT. După Netflix, Disney Plus decid și ei să pună piciorul în prag și să ia măsuri împotriva partajării conturilor.

Deși am abonament la ei încă de la lansare, recunosc că nu prea am reușit să văd mai nimic de acolo. Prin urmare, dacă va fi necesar să plătesc singur întregul abonament, cel mai probabil voi renunța la el. Aparent, se scumpesc și abonamentele fără reclame.

Știți bine că și Netflix a luat măsuri împotriva partajării contului, însă în continuare poate fi folosit de mai multe persoane. Ți se cere, într-adevăr, un cod PIN atunci când te conectezi pe televizor, însă ai mei folosesc doar laptopul și telefonul. Rar au nevoie de codul PIN pentru a se conecta la Netflix pe TV, așa că încă ținem abonamentul.

Aș fi renunțat oricând la el, oricum, ceea ce voi face și cu Disney în cazul în care astfel de măsuri vor fi implementate.

Totuși, din câte înțeleg, implementarea acestor măsuri ar trebui să aibă loc de anul viitor, deci încă ne putem bucura de Disney.

Folosiți Disney? Din câte am văzut din statistici, nu a avut un succes imens în România, Netflix fiind în continuare cel mai important jucător de pe piață. Veți păstra contul dacă se va impune o taxă suplimentară pentru fiecare persoană care vrea să folosească abonamentul tău?

Distribuie articolul:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.