Am castigat o licenta pentru Bitdefender Total Security 2015

Înainte să instalez această versiune mă bucuram de versiunea premium a antivirusului Internet Security despre care nu am decât cuvinte de laudă. Dacă totuși am câștigat o licență de un an pentru o versiune complexă m-am gândit să trec la aceasta și încă din primele zile am observat câteva chestii faine la el.

În primul rând îmi place că imediat după ce l-am instalat a fugit singur în bară și își face atât de bine treaba încât uit că am antivirus. Asta pentru că e silențios și nu mă deranjează decât atunci când deschid laptopul pentru a introduce parola.

Cel mai mult îmi place extensia numită Portofel. Aceasta îmi reține toate datele de logare precum și cele pe care trebuie să le introduc în diferite formulare de înregistrare astfel încât eu să nu mai am probleme. Astfel nu mai am probleme atunci când uit câte o parolă deoarece știu că Bitdefender o va ține minte și pentru mine.

Cu toate că nu sunt eu un amator al tranzacțiilor bancare, mai verific din când în când cardul cu ajutorul serviciului Homebank de la ING. Am un token de la ei ceea ce face ca verificarea să fie cât mai sigură însă Bitdefender mă ajută și în acest caz deoarece atunci când accesez acest site mă redirecționează către o interfață securizată astfel încât să nu existe vreun risc. Astfel la capitolul securitate, Bitdefender Total Security primeșe nota 10.

Atunci când bateria este aproape de epuizare, antivirusul activează automat un profil care consumă mai puțină baterie. Mi se pare util deoarece nu mai trebuie sa modific eu setările luminozității deoarece mă scutește antivirusul.

În aceste trei zile de când am primit antivirusul cam acestea sunt lucrurile care au ieșit în evidență însă știu că dispune și de multe alte funcții pe care probabil le voi descoperi curând.

 

 

Distribuie articolul:

2 comentarii

  1. Am primit o licenta Bitdefender Internet Security 2015 valabila 1 an la achizitionarea unei placi de baza. Intr-adevar e mai mult decat un simplu antivirus datorita instrumentelor cu care vine: Portofel, Protectia datelor confidentiale, Protectie Facebook, Optimizator OneClick, Startup, Defragmentare, Curatare registri etc. Cred ca si Total Security are.
    Pana la anul cred ca ma convinge sa o cumpar in caz de nu o mai primesc cadou la ceva 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.