Cum să instalezi Pokemon Go pe iPhone sau Android

Da, Pokemon Go e deja viral, așa că m-am gândit că un articol despre cum să instalezi Pokemon Go pe iPhone sau Android ar putea fi util. De aceea, dacă ți-ai propus să începi și tu vânătoarea de pokemoni, dar nu știi cum să instalezi jocul pe iOS sau pe Android, îți zic eu chiar mai jos.

Cum instalezi Pokemon GO pe iPhone

Am văzut multe persoane întrebând cum se instalează Pokemon GO pe iPhone, procedeul fiind puțin mai dificil pentru că dezvoltatorii nu au servere pentru fiecare stat. Astfel, dacă vrei Pokemon GO pe iPhone, ar trebui să urmezi pașii de mai jos:

Pentru a instala Pokemon GO pe iOS, va trebui să schimbi locația astfel încât dezvoltatorii să creadă că ești din zona unde au ei server:

  1. Deloghează-te din ID-ul tău Apple, apoi intră la setări și de la General -> Language & Region, selectează locația Statele Unite, Noua Zeelandă sau Australia. Țări unde Pokemon GO are servere.
  2. Intră în App Store.
  3. Descarcă orice aplicație gratuită și va trebui să faci un nou Apple ID, creează un ID nou, selectează „None” în meniul „billing”, iar la adresă adaugă o adresă oricare din țara selectată anterior.
  4. Caută Pokemon GO și ar trebui să poți instala jocul.

Cum instalezi Pokemon GO pe Android

Pe Android e mai ușor de instalat Pokemon Go. Tot ce trebuie să faci este să descarci un fișier APK iar mai apoi să îl instalezi.

  1. Descarcă jocul APK dând click aici. Nu contează dacă îl descarci direct în telefon, sau de pe calculator pentru a-l transfera mai apoi în telefon.
  2. De la setări, selectează să poți instala aplicații din orice sursă.
  3. Caută fișierul APK descărcat și instalează Pokemon GO pe Android.
  4. Spor la căutat pokemoni.

Așadar, așa instalezi Pokemon GO pe iPhone sau pe Android. Dacă aveți întrebări, lăsați un comentariu.

Un comentariu

  1. La mine e problema cu locatia, imi apare ca nu e activata, chiar daca e activata, deci nu ma pot deplasa. Si am reinstalat jocul de 5 ori.

Răspunde

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.