Avantajele participării la un blogmeet

De curând am anunțat că în Botoșani va avea loc un BlogtoșaniMeet (eu sunt vinovat pentru acest nume) iar printre cititori s-a aflat și Lospa care spune că nu îi înțelege rostul. Ei bine în acest articol vreau să prezint rostul acestor blogmeet-uri precum și avantajele lor.

Cunoașteți oameni faini din orașul vostru

După primul blogmeet care a avut loc acum 6 luni, Botoșaniul parcă a devenit un oraș mai frumos. Peste noapte cunoșteam deja vreo 8-9 persoane noi cu pasiuni comune. De asemenea cu mulți dintre bloggerii pe care i-am cunoscut la blogmeet-uri m-am împrietenit și am început să ieșim în oraș nu numai atunci când erau blogmeet-uri.

Învățați lucruri noi

Când la aceeași masă se află 15 persoane care vorbesc despre blogging cu siguranță cel puțin una din ele va zice un lucru nou, pe care îl puteți învăța. Practic veți putea învăța din experiențele lor din blogging deoarece cu siguranță va fi o persoană care are blog de mai mult timp și astfel experiența sa este mai vastă.

Cititori noi

Prin participarea la un blogmeet veți atrage și cititori noi din orașul vostru. În Botoșani, avem un grup al bloggerilor unde ne-am lăsat adresele către bloguri și astfel ne citim reciproc.

Link-uri către blogul vostru

Link-urile vă pot ajuta să câștigați cititori noi cât și să obțineți un PR mai bun de la Google. După blogmeet-uri, se scriu articole cu părerile despre întâlnirea recent încheiată și de multe ori se lasă și câte un link către participanți. De asemenea bloggerii care se întâlnesc la un blogmeet își adaugă link-urile în blogroll.

Faceți parte dintr-o comunitate și obțineți beneficii

O comunitate este mult mai răsunătoare decât un singur blogger. Astfel mai mulți bloggeri vor avea o voce mai răsunătoare în online și astfel puteți atrage atenția agențiilor care vă pot include în diferite campanii în urma cărora să obțineți anumite beneficii. Noi, bloggerii botoșăneni, am reușit să atragem atenția localurilor din Botoșani precum și a altor sponsori precum Centrul Europe Direct și astfel la blogmeet-uri mai primim câte o bere gratis sau mai mergem în câte o tabără.

Vă distrați

Un blogmeet nu înseamnă doar blogging ci și distracție. Suntem și noi oameni așa că mai bem o bere, mai facem o glumă și uite așa blogmeetul devine o ieșire foarte distractivă.

Acestea sunt motivele care mă fac să merg mâine (28.08.2014) la BlogtoșaniMeet.

 Sursă imagine: famousbloggers.net

Distribuie articolul:

4 comentarii

  1. Se putea sa nu zici si de mine? De parca nu stiam ce-i ala blogmeet. Am zis ca nu-i vad rostul,pur si simplu. Nu-mi place sa stau cu plictisiti si cocalari la masa, atata tot. Nu stiu cum sunt ceilalti bloggeri cu care te-ai intalnit.

    • Articolul nu este pentru tine, ci am adaugat link pentru ca asa e frumos. Daca doresti, pot sterge numele tau. Atunci ai gresit persoanele cu care ai iesit. Bloggerii din Botosani sunt super.

  2. Si nici bere nu beau. Si nici tigari nu fumez. Si e fain sa stai printre astia care beau o bere si gata, beti manga. Si e fain sa stai printre astia care trag tigare dupa tigare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.