Acasă Diverse Se scumpesc iar benzina și motorina. URA!

Se scumpesc iar benzina și motorina. URA!

Autor

Data

CATEGORIE

Toată lumea a văzut azi la TV, a auzit la radio sau a citit că se scumpește iar benzina și motorina. Este cu siguranță principala știre a zilei, una care nu bucură pe nimeni. De fapt, probabil că îi bucură pe cei de la guvern, oarecum.

Nu pun benzină de 95 pentru că am înțeles că e mai proastă, așa că e mai ok pentru motor să-i dai o benzină mai bună. Sună logic așa că am preferat să pun o benzină mai scumpă cu 30 sau 40 de bani și să se comporte motorul mai bine, decât să mă sărăcesc pentru ca mai apoi să apară alte consecințe. Totodată și consumul e mai bun parcă dacă îi dau benzină de 99. Ideea e că oricum benzina era aproximativ 5 lei litrul, ceea ce e destul de mult.

pantaloni scurţi care să nu lase jumătate din fund la vedere

Acum că se scumpește iar, un plin va costa desigur mai mult, însă cu siguranță se vor scumpi și altele, tot ca urmare a măririi prețului combustibilului.

Astfel, nu degeaba am zis de multe ori că toate aceste creșteri de salarii vor aduce doar o bucurie temporară, deoarece mai apoi vor urma consecințe, iar bucuria dispare. Și iată că tot vin, una dupa alta, taxe și majorări de prețuri, care fac majorările de salarii să fie degeaba.

2 COMENTARII

  1. Lasa vere ca romanii au bani, au de unde sa plateasca. Nici n-o sa se simta ai sa vezi.
    In cel mai rau caz or sa faca unii un boicot in benzinarii dupa ce in prealabil si-au umplut vreo 5-6 canistre ca sa arate ca ei pot fara sa consume combustibil timp de-o saptamana daca au facut un stoc in avans. Ce doar nu s-a mai intamplat?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Adrian Bolocan

Pasionat de internet, blogging și oameni. Am opinii pe care nu le pot ține doar pentru mine. Așa că le împărtășesc aici pe blog.

Articole Recente

Cum se alege un boiler electric – sfaturi practice

In foarte multe gospodării găsim un boiler electric folosit în general pentru încălzirea apei acolo unde nu există o rețea de gaze...

Toată baza-n generația nouă… ăhă

Raportul PISA pentru 2018 ne arată că analfabetismul funcțional e în creștere în România. Practic, 44% dintre elevii români sunt analfabeți funcțional....

Top atracții turistice în Marmaris

Marmaris este un oraș superb din Turcia, situat într-un cadru natural superb constituit de Marea Egee, Marea Mediterană dar și de pădurile și munții...

Sezon nou din Vikings și serial nou pe History

Numai vești bune de la History! Mâine apare sezonul 6, din Vikings, de la 21:00 și, din câte am înțeles, vor fi...

O soluție mereu la îndemână: ovb.ro

Imi place cand in momentele de cumpana, in care toata familia asteapta cu sufletul la gura o suma de bani, cineva din...

Comentarii Recente