Skip to content

Samsung se descurcă excelent pe partea de suport

De curând mi-am luat un TV nou, un Samsung de 50 de inch, iar dat fiind faptul că am luat contact pentru prima oară cu un astfel de TV, nu puține au fost semnele de întrebare ridicate.

În primul rând, eu mi-am făcut un obicei să adorm și să mă trezesc cu televizorul. Cel vechi îl aveam programat să se închidă undeva pe la 00:30 și să se deschidă la 7:00. Ăsta nou nu are decât temporizator de oprire, nu și de pornire ceea ce m-a supărat. Am tot căutat pe la setări, dar nimic.

Așa am ajuns pe site-ul celor de la Samsung, acolo unde poți găsi un chat live în limba română. Am întrebat despre această funcție care se pare că totuși nu există. Cred că aș putea face să se deschidă singur din SmartThings, am încercat ceva, testul a mers dar dimineața nu s-a deschis. Mai încerc.

Apoi, dacă televizorul vechi era pe un suport de perete, flexibil, pe ăsta nu l-am mai prins acolo. Din două motive: poziția nu era întocmai excelentă, fiind destul de departe și chiar incomodă dacă trebuia să mă uit din pat. Iar apoi, pereții sunt destul de fragili, cel puțin așa par, așa că nu am avut încredere.

L-am pus deci pe un dulap, unde stă excelent. Cu toate acestea, mă gândesc să îl asigur cumva de perete, că nu se știe. Așa că eram curios ce șuruburi se potrivesc în el, să nu cumpăr 10 tipuri și să nu fie bun nici unul dintre ele. Tot pe site-ul Samsung am ajuns, pentru suport. Așa am aflat că am nevoie de șuruburi M8.

Mă duc azi la dedeman să iau câteva și să văd ce mai găsesc pentru a asigura televizorul de perete.

Până acum, nota 10 pentru suportul din partea Samsung. Asistență pe chat, live, în limba română, foarte rapid… ce mai poți cere?

2 Comments

    • Adrian Bolocan Adrian Bolocan

      Nu ne permitem, boss!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.