E sigur să ții banii pe Revolut în perioada asta?

Este o întrebare pe care cu siguranță majoritatea utilizatorilor de Revolut și-au pus-o zilele astea. Iar motivele pentru care a apărut temerea că te-ai putea trezi fără bani sunt destul de clare.

Barosanii din spatele Revolut ar fi un rus și un ucrainean, din câte se zice, iar dat fiind războiul precum și faptul că s-au impus multe sancțiuni către tot ce are steagul Rusiei, mulți preferă să nu își asume riscuri. Bine, eu cred că în general nu e foarte safe să ții sume cu multe cifre pe Revolut, că au mai fost belele și nu prea ai cu cine să te cerți, în caz că te trezești cu contul blocat. De ce să riști?

Cu toate acestea, vedem că Revolut s-a implicat destul de mult în ajutorarea Ucrainei. Mai întâi, aceștia au început un fel de colaborare cu Crucea Roșie Română pentru a-i ajuta cu strângerea fondurilor pentru persoanele afectate de război. Drept urmare, este foarte ușor să donezi din Revolut bani către aceștia. Poți opta pentru plăți recurente, pentru rotunjirea mărunțișului sau transfer direct.

De asemenea, Revolut a renunțat la comisioanele pentru plăți internaționale către Ucraina, timp de 30 de zile.

Mai mult decât atât, în perioada 1-8 martie, Revolut egalează donațiile strânse, în limita a 1,5 milioane de lire sterline. Altfel spus, dacă tu alegi să donezi 10 lei către Crucea Roșie, Revolut pun și ei 10 lei. Iar până acum s-a strâns suma de aproape 2.500.000 lei în momentul scrierii acestui articol.

Drept urmare, pare că Revolut este mai degrabă de partea Ucrainei, așa că sperăm să nu sufere sancțiuni, deși nu prea ar avea de ce să se întâmple asta. Totuși, până mai ieri puteam să jurăm că nu vom avea război, nu?

Distribuie articolul:

4 comentarii

  1. Din ce am observat doar bogatasii zgarciti s-au dat pe revolut , cunosc destui bogatasi extrem de zgarciti care s-au dat pe revolut si care au incercat sa ma inscrie si pe mine ca refferal si i-am refuzat politicos , prefer sa am un singur card , nu sa imi umplu buzunarele de carduri 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.