Skip to content

De ce imi place Twitter

Last updated on 19 iunie 2018

Observ că zilele astea s-a vorbit mult despre rețeaua de socializare numită Twitter, mulți bloggeri spunând că nu e pe moarte sau nu este și vorbind despre acesta în general. Am ținut și eu să mă afirm deoarece sunt un utilizator destul de activ al acestei rețele.

Aveam cont de ceva timp pe Twitter însă nu îl foloseam. După primul blogmeet la care am participat, auzind câteva discuții mai prin șoaptă am decis să încerc și eu această rețea sau să îi dau o șansă.

Ei bine, am actualizat profilul cu tot ce trebuie și am căutat bloggerii pe care îi citeam și le-am dat follow. Am văzut că ușor ușor am acces la multe link-uri utile mai ușor decât înainte deoarece Facebook-ul era plin de pisici și selfie-uri.

A venit apoi o perioadă în care detestam Facebook-ul, însă din pasiunea pe care o aveam pentru mediul online și social media, am căutat să nu mă despart de tot de el ci să fac ceva să nu mai fie atât de insuportabil. Astfel m-am mutat mai mult pe Twitter și cu timiditate am început să fiu mai activ, să postez link-uri către blogul meu sau către alte articole care le-am considerat utile.

Apoi am descoperit că Twitter trimite săptămânal mail-uri cu statistici și, văzând că uneori îmi vedeau postările 10-15 oameni, mă bucuram ca un copil când primește o înghețată.. sau un iPhone.

Acum ma bucur enorm când văd că 17 persoane urmăresc ceea ce postez, uneori mai dau un RT și un favorite. Numărul de persoane urmărite e de 25 însă mă aflu într-o continuă căutare de persoane care merită să apăs butonul follow.

Totuși, după cum citeam și pe blogul TVDECE, Twitter are o categorie de utilizatori care îmi place mai mult. Aici nu văd check in-uri peste tot, nu văd selfie-uri și nu văd nici poze cu animale blănoase.

Sursă imagine: 16days.thepixelproject.net

Be First to Comment

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.