Cumpărături online de pe Temu: Ce părere aveți?

De ceva timp tot sunt țintit cu reclame de la Temu România. Dacă petreceți timp pe internet, mai ales pe rețelele de socializare, sigur ați primit și voi reclame de la ei. Așa că am zis că sigur există oameni care caută păreri despre Temu România, motiv pentru care am decis să mă documentez mai mult.

Imediat după ce am accesat site-ul celor de la Temu, am zis că am intrat pe Aliexpress. Probabil că asta și-au dorit să inspire.

Ce găsești pe site-ul celor de la Temu? Aproape de toate! Ori, mai specific: foarte multe chinezării. Ceva instrument pentru a îndepărta pielea moartă de pe picioare, geantă pentru organizarea lucrurilor, ciorapi, accesorii pentru păr, luciu de buze, portofele, șlapi și multe alte prostii.

Dacă arunci o privire la categorii, te convingi rapid că sunt de toate aici. Dar să fie sigur să cumperi de pe Temu? Ei bine… site-ul inspiră o oarecare încredere. De exemplu, există o pagină de contact, acolo unde găsești destul de multe detalii, inclusiv ceva adrese.

Ei zic că ar avea peste 10.000 de angajați, așa că totul pare de încredere, nu? Ba chiar am verificat site-uri precum acesta unde părerile sunt foarte împărțite. De exemplu, peste 2300 de persoane au ales să își arate părerea folosind acel emoji roșu, nervos, în timp ce peste 3400 au zis că e totul ok, folosind un emoji verde, care inspiră siguranță. Totuși, acestea sunt foarte ușor de manipulat, mă gândesc eu.

Am verificat și alte site-uri asemănătoare, iar peste tot găsești doar păreri contrare. Ba e bine, ba e rău.

Prin urmare, merită să cumperi de pe Temu? Eu unul nu aș risca. Nu atât timp cât există alternative mult mai sigure, iar aici pot menționa Aliexpress.

Totuși, pentru lucruri mărunte, puteți testa. Dacă dau dovadă de seriozitate și nimic rău nu se întâmplă, puteți oferi încredere acestui magazin numit Temu.

Ați făcut cumpărături de la ei? Sunt curios să aflu ce părere aveți voi.

Distribuie articolul:

4 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.