Comenzile de pe Aliexpress sunt livrate cu Cargus

Citisem asta deja la Marius însă am crezut că e ceva excepție, ori că se mai întâmplă asta doar pe la capitală. Ori că e el mare influencer. Se pare că nu!

Am comandat și eu câteva folii pentru telefon, că tot era nevoie, iar astăzi au și ajuns. Am făcut comanda pe 5 aprilie, seara, iar foliile au ajuns pe 27 aprilie. 22 de zile, trei săptămâni. Destul de bine, nu neg.

Dimineață mă trezesc cu SMS de la Cargus că mi se livrează nu știu ce comandă. Buimac fiind, după ce m-am trezit la 5 să îmi iau jantele de la țară pentru a pune anvelopele de vară pe ele, iar mai apoi am mai băgat o oră de somn cât să pot mișca azi câte ceva, nu aveam habar despre ce comandă o fi vorba. Iar asta pentru că nu zicea nimic de vreun expeditor.

După ce m-am trezit mai bine, mi-am adus aminte de comanda de pe Aliexpress și am zis că sigur ea este. Așa a și fost, cel mai probabil. Nu am ridicat-o eu, ci a ajuns la țară, acolo unde am adresa când comand din China. Știind că se livrează la poștă, am preferat să se ridice de la țară comenzile, în Suceava fiind mai greu de ajuns din cauza programului.

Nu că aș avea în plan să mai comand ceva prea curând, însă acum am o dilemă: oare toate comenzile de pe Aliexpress sunt livrate acum prin Cargus? Nu de alta, dar nu știu ce adresă ar trebui să folosesc pentru următoarele comenzi. Știți ceva pe subiect?

Distribuie articolul:

10 comentarii

  1. Salut!
    Eu am primit la Oficiul Postal si spre surpriza mea, la un magazin de cartier (ciudat, stiu!). Bucuresti, ultimele comenzi in 2022.

    • Salutare, Marius! 😀 La mine la țară tot la magazin sunt lăsate, fiind un obicei deja al poștașului care preferă să le lase acolo în loc să umble din poartă în poartă. Sigur, la tine situația este diferită. Oare colaborează cu poșta acel magazin, sau?

      • La noi e un magazin ce vinde produse curatenie, dar au si un punct tip Pay Point. Ideea e ca mi-a venit SMS sa ridic produsul de acolo! Au contract probabil cu cineva, nu era lasat pe ideea ca ma stiu cumva cu vanzatoarea 🙂

  2. Păi merită să comanzi folii din china în loc să-ți cumperi de la un magazin de cartier? Acum d.p.d.v ecologic vorbind. Foliile alea fac un drum lung de tot…zic…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.