Skip to content

Un alt caz social care merită atenție

Am mai scris pe aici pe blog despre cazuri sociale și cu siguranță o voi mai face. Nu prea des, că nu e bine, dar măcar din când în când – atunci când găsesc ceva demn de pus pe blog – o voi face. Și am tot zis că voi distribui aici un alt caz, doar că lipsa chefului de scris nu mi-a dat voie să o fac.

Tot lipsa chefului de scris va face ca acest articol să fie unul scurt. Dar uneori e mai bine scurt și la obiect, decât o lălăială de sute de cuvinte, nu?

Ei bine, deși acest caz este chiar unul din zonă la mine și multă lume știa de el, nimeni nu a luat inițiativă. Nici autorități, nici oameni simpli. O prietenă a decis de curând să se implice, așa că încerc să dau o mână de ajutor. Iar mai jos găsiți povestea, așa cum s-a gândit ea să o promoveze:

povestea dianei

Așa cum bine știți, nu e deloc greu să dați o mână de ajutor. Fie că e un simplu share, o donație sau că scrieți și voi pe blogul vostru, orice gest e de folos. Pentru alte informații aveți numere de telefon în poza de mai sus, o puteți căuta pe Facebook pe Turtă Amalia (mă găsiți pe mine la prieteni comuni) ori puteți lăsa un comentariu iar eu vă voi răspunde.

Be First to Comment

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.